התפתחות ילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות ילד
    דימה
    02/05/2012

שלום,
    הבת שלי בת שנה וחצי היא עדיין לא מדברת היא כן אומרת אמא אבא אבל לא בצורה ברורה יש מילים שאחרי למידה של שבוע היא כן אומרת אותם אבל רק פעם אחת והיא לא חוזרת על זה היא ילדה חייכנית חברתית משתפת פעולה במשחקים מאוד אוהבת לשחק בכדור שומרת על קשר עין ,אבל לפעמים אנחנו קוראים לה ולא עונה לנו ולפעמים מפעם ראשונה היא עונה לנו ,היא עדיין לא מצביעה על הדברים ולא מבקשת דברים,למשל אם רוצה לשתות מים היא הולכת למטבח ולוקחת כוס מהארון ומביאה לי אותו או שהיא רואה שיש על השולחן בקבוק מים אז היא מביאה לי אותו ואז אני מבינה שהיא רוצה לשתות ,הרבה משימות פשוטות היא לא מבינה אותום היא מבינה תסגרי את הדלת אבל רק כשאנחנו ליד הדלת אם אני אבקש שתלך לסגור את הדלת היא לא תעשה את זה כנ"ל לגבי כיבוי האור!ואם אני אבקש שתתן נשיקה ולא משנה למי היא כן תתן נשיקה ,חשוב לי לציין שהבת שלי לא הייתה בגן היא הייתה אצל מטפלת פרטית ובלי עוד ילדים ולפני חודשיים העברתי אותה לגן ואני רואה שמצבה כן משתפר מיום ליום ,השאלה שלי האם לעשות אבחון להתפתחות הילד ?? אני אשמח שתענו לי בהקדם תודה מראש
    1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות ילד

הוספת תגובה

• התפתחות ילד - תגובה

מיכל בר-נס
    03/05/2012

דימה שלום,
    על פי התאור שלך את בתך היא ממש בסדר.
    תני לה את הזמן שלו היא זקוקה ותמשיכי להנות ממנה.
    בברכה מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

דימה
    03/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו