פעוטון לבת שנתיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוטון לבת שנתיים וחצי
    דידי
    13/08/2012

יש לי שתי בנות- שנה וחצי ושנתיים וחצי. אנחנו עוברים כיום ישוב ומצאתי פעוטון שנראה לי עונה על כל הציפיות אבל יש שם קבוצה של שישה ילדים שכולם סביב שנה וחצי- שנה ועשר. לבת בגיל שנה וחצי זה מתאים בול אבל אני מתלבטת מאד לגבי הילדה בת השנתיים וחצי- היא כבר היתה בפעוטון עם ילדים בני גילה, רוב הזמן שיחקה לבד ורק בחודשים האחרונים התחילה לשחק עם ילדים. אני תוהה האם השהות עם ילדים צעירים ממנה לא תעכב אותה מלפתח כישורים חברתיים עם בני גילה או אפילו תגרום לרגרסיה מבחינה התפתחותית. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוטון לבת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

• פעוטון לבת שנתיים וחצי - תגובה

14/08/2012

דידי שלום,
    נראה לי שפער של כ-8-9 ח' בין הבת שלך לבין יתר הילדים הוא פער משמעותי, וחבל שהילדה תהייה עם קבוצת ילדים שהם קטנים ממנה. כך לא יהיה לה גרוי להתקדם, ללמוד ממנו, וכד', שהרי זו המטרה בשיבוץ ילד בקבוצת-גן.
    אני מקווה שתוכלי למצוא לה סידור במקום אחר, בו תהייה עם ילדים בני גילה. חבל שלא.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו