מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה או עזרה ממש מצב מדאיגציונה לוזון04/11/2012
שלום רב,
אני אמא לילד בן שנה ועשרה חודשים, ילדתי אותו בשבוע 34 לאחר רעלת קשה, פג במשקל 1,980 חשוב לי לציין שבני לא היה מונשם אולם היה כשלושה ימים בפגייה ,הוא נולד עם מנח ידיים סגורות במעקב להתפתחות הילד נעשה לו באופן אינטנסיבי פיזיותרפיה, וזה הסתדר נאמר לי מתחילת הדרך שילדי מעוכב התפתחותית . כל ארבעה חודשים אני מפעילה לחץ על התפתחות הילד במעקב האחרון התעקשתי שפסיכולוגית התפתחותית תאבחן אותו עם כל הפנל, הממצאים הינם מדאיגים כמו עיכוב התפתחותי מוטורי שפתי, וכו' אבל בתפקוד הקוגניטיבי הוא 70% שנאמר לי זה מתחת לממוצע ואין לי מה לעשות אלא לחכות מספר שנים כדי לדעת מה הלקות שלו. ראשית סליחה שהלאיתי אותך בפרטים רבים ואשמח לקבל ממך חוות דעת ולשמוע מה אתה ממליץ. תודה מראש ציונה לוזון (אמא שמודאגת מאוד שלא יודעת מה ההשלכות של זה בעתיד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה או עזרה ממש מצב מדאיג - תגובה
05/11/2012ציונה שלום,
לצערי, איננו יכולים לתת תשובה לגבי העתיד. ברור לנו שהיתה פגיעה בהתפתחות בזמן ההריון, ולכן כיום ההתפתחות איננה בקצב התקין. אבל יש ילדים שמתאוששים, ומתקדמים יפה. חשוב שהילד יהיה במעקב, ויקבל טיפולים שונים שיגרו את המוח להתפתחות טובה יותר : בפיזיותרפיה, בריפוי-בעיסוק, אולי טיפולים של קלינאית תקשורת, כדי שהשפה תתפתח יותר. חשוב גם שכל איש מקצוע ידריך אתכם איך לעבוד עם הילד בבית, כל יום.
ייתכן גם, שכדאי לשקול לשלב את הילד בגן טיפולי, שם יש קבוצה קטנה של ילדים, ואנשי-מקצוע מגיעים לגן לטפל בהם. הטיפולים חשובים מאד ומנסיוננו - מאד עוזרים.
איננו יכולים להבטיח להורים תיקון של 100 אחוז, אבל חשוב לנו לעודד את ההורים להיות אופטימיים. יש שיפור עם הזמן.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)