מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות תינוקאמא דואגת14/01/2013
התינוק שלי בן שנה וחודשיים +
תינוק חמוד שאחל ללכת לפני חודש.
מבחינת הבנה מבין, תרקוד, תמחא כפיים, לשבת, לקום, תן לי מוצץ, בקבוק, בוא אליי, תן לי יד, קח, תראה, תן חיבוק לבובה, נשיקה, תן לה לשתות, הם, הולכים לטייל, כששואלים אותו מי זה בתמונות ובכלל עונה על אחותו יעל (יאאה) איתי (תה) סבתא (תתה) סבא (בבה) אבא, כשאני מראה לו בננה אומר (ננה), אבוקדו אומר (קו), כשמצביע על האור אומר (או), על בלון אומר (בה), ועושה קולות של חיות אריה, כבשה, כלב, חתול, דג, נחש, שעון.
כשאני אומרת לו להגיד מילים מסויימות חוזר אחרי כמו פסטה אומר (פטה) ציפס אומר (פיססס) אמא אומר (אמה) לא קורא לי אמא אם אני לא מבקשת שיגיד, מים אומר (מייי) גם רק אם אני מבקשת וכו'.
מצביע על חפצים ודברים שרוצה ושמתעניין בהם ומקשקש לרוב, מצביע עליי כשמבקש אותי או מישהו אחר
מה שמטריד אותי שלא מהנהן לראשו לשלילה וחיוב על אף ניסיונות מרובים ללמדו, כשלא רוצה משהו דוחף את היד שלי ועושה מין קול של שלילה.
לא מבטא את כל הצלילים לכן גם קשה לו לחקות אותי בכל מילה, לא אומר לה, קה, גה, שה
כן מקשקש בגיבריש המון ויכול להיות ששם משתמש בצלילים אלא אבל לא ברור
ניראה לי שמבחינה הבנתית שפתית הוא מעט איטי לגילו, ואמור להבין יותר, האם אני טועה?
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת ששכחתי להוסיף
אמא דואגת14/01/2013עוד מצביע על אברי הפנים שלי או של הבובה כשנשאל עיניים אוזן, אוזן שנייה, אף, לשון, ראש, שיער, תבור, ציצי.
על עצמו מראה יד ורגל כששואלים.
לא תמיד משתף פעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת ששכחתי להוסיף - תגובה
15/01/2013אמא יקרה,
נראה לי שיש לך ילד מקסים, ומפותח היטב לגילו, ואת יכולה לשמוח ולהיות גאה בו.הוא יודע הרבה מעבר לממוצע לגילו, ואין שום סימן לאיטיות ברכישת השפה שלו.
כל טוב, שימשיך כך הלאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)