בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור
    ש
    07/07/2013

לד"ר יוכי שלום רב:
    קודם ברצוני להודות לך על הפורום הזה ועל הענה שאת נותנת בו,אני מאוד מרוצה ולומדת ממנו המון.
    לשאלתי ,יש לי ילד בן שנתיים ושלושה חודשים ,הוא אומר משפטים לא הרבה ,מבין הכל ,אבל עדיין חוזר על מילים שאני אומרת ,האם זה תקין ?
    שאלתי הנוספת היא : הבן שלי ממש אוהב לזרוק חפצים ,כל הזמן דרך החלון ובכלל ,האם זה תקין ונורמלי ?
    בברכה
    שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

07/07/2013

שגית שלום,

גיל שנתיים ושלושה ח' הוא עדיין בתוך שלב "התוכי", בו הילד חוזר על מה שהוא שומע, כחלק מתהליך הלמידה.
    לגבי זריקת חפצים - גם זו דרך למידה של עצמים בעולם : כמה הם קשים, חזקים, איזה רעש הם משמיעים. זו גם דרך לבחון גבולות ולקבל תשומת-לב : כמה אתם כועסים, איך אתם מגיבים, וכד'.
    בוודאי שצריך להגיב בביטוי כעס, באמירת "אסור" בפנים חמורות, ובמניעת החפצים מן הילד, כשאתם רואים שהוא מתכוון לזרוק. כך ילמד, שגם אם זה מעניין, זו התנהגות לא רצוייה.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו