בנותיי מרביצות לפעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנותיי מרביצות לפעמים
    בסמה
    24/07/2013

שלום ד"ר יוכי בן-נון

יש לי שתי בנות חמודות הגדולה בת 7 והקטנה בת 4 ,הן אוהבות אחת את השנייה אבל אם משחקות בבית מול המחשב הן לפעמים רבות על המשחק במחשב ומרביצות אחת לשנייה וכל מה שעלי לעשות רב הזמן זה להטיף מסר שאסור להרביץ או שלפעמים אני כועסת ושמה כל אחת שתשב על המיטה שלה ואני רואה שהן מקשיבות לי רק 20 דקות ,אבל שות לפעמים חוזרות על זה <המכות> ואם אני רוצה שישבו על המיטה זה רק 15 שניות לא יותר . וזה קורה עם הרבה משחקים לא רק מחשב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנותיי מרביצות לפעמים

הוספת תגובה

• בנותיי מרביצות לפעמים - תגובה

24/07/2013

בסמה שלום,
    ילדים מתבטאים הרבה פעמים באופן פיזי, במכות. אלה דברים שהם לומדים אחד מהשני, רואים ילדים אחרים מרביצים. לכן חשוב לדבר על זה שאסור, ולתת להן דוגמה של התנהגות שקטה. ילד שגדל בבית שקט, ולא רואה שמרביצים, גם לא מרביץ בעצמו.
    אפשר גם להעניש ילד שמרביץ : לא לתת לו לראות טלויזיה, או לשלוח אותו לחדר לשבת לבת עד שיבקש סליחה. בסופו של דבר ילמדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו