מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 3ו4חודשים עם טיטול,צליל03/08/2013
שלום בן 3שנים וארבע חודשים עוד שניה עדיין עם טיטול, הוצאתי ללא הרף, וגם עשיתי לו מקלחות 4פעמים בשעתיים יש לי תינוק קטן זה לא קל, החזרתי את הטיטול, ועכשיו אומר אני לא רוצה טיטול הלך לחדר הביא תחתון, איך שהגענו לבית הורי אתמול מרחק של 10 דקות כבר עשה במכנס, שמתי טיטול אולי זה טעות אבל היה כבר אחרי 8ואין טעם שוב להגיע למצב הזה, חודש הבא מגיע לטרום חובה יהיה בעיה בבקהש תתני טיפ לחודש הזה שהוא בבית וכמה שאני יהיה איך לשפר מה עושים? יש שאומרים מותר להרים קול יש שלא, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3ו4חודשים עם טיטול, - תגובה
03/08/2013צליל שלום,
לא כל הדרכים "עובדות" שווה על כל הילדים. אבל ידוע לנו בבירור, שכעס ועונש אינם פועלים. המחשבה היא גם, שבעניין הגמילה, זה לא בשליטה של הילד : זה תהליך מורכב והדרגתי, ובשלב המעבר, הילד מצד אחד רוצה כבר להיות גמול (ולכן הוא לא רוצה טיטול), אבל מצד שני הוא לא תמיד בשליטה, ולכן "בורח" לו. אני בשלב זה ממליצה על מכנסי גמילה, שהם מין פתרון "אמצע". אפשר לומר לילד שזה תחתונים, כמו של גדולים, ומצד שני, זה מונע תקלות. תנסי.
דבר נוסף שחשוב ועוזר הוא היוזמה שלנו : לקחת את הילד מיוזמתנו כל שעתיים בערך לשרותים! לא לחכות שהוא ייזום, אבל לגרום לו להתרוקן. כך אנו מגבירים את המודעות שלו ללכת לשרותים, וגם כשהוא מתרוקן, אפילו אם "בורח" לו, זה לא הרבה ולא נורא.
זה פתרון טוב וסביר, במיוחד בתקופת החופש, כשהמשפחה בבית.
והעיקר - סבלנות, הוא בטוח ייגמל, לא תהייה בעייה בגן. הוא ממש קרוב !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)