בן 3ו4חודשים עם טיטול,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3ו4חודשים עם טיטול,
    צליל
    03/08/2013

שלום בן 3שנים וארבע חודשים עוד שניה עדיין עם טיטול, הוצאתי ללא הרף, וגם עשיתי לו מקלחות 4פעמים בשעתיים יש לי תינוק קטן זה לא קל, החזרתי את הטיטול, ועכשיו אומר אני לא רוצה טיטול הלך לחדר הביא תחתון, איך שהגענו לבית הורי אתמול מרחק של 10 דקות כבר עשה במכנס, שמתי טיטול אולי זה טעות אבל היה כבר אחרי 8ואין טעם שוב להגיע למצב הזה, חודש הבא מגיע לטרום חובה יהיה בעיה בבקהש תתני טיפ לחודש הזה שהוא בבית וכמה שאני יהיה איך לשפר מה עושים? יש שאומרים מותר להרים קול יש שלא, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3ו4חודשים עם טיטול,

הוספת תגובה

• בן 3ו4חודשים עם טיטול, - תגובה

03/08/2013

צליל שלום,
    לא כל הדרכים "עובדות" שווה על כל הילדים. אבל ידוע לנו בבירור, שכעס ועונש אינם פועלים. המחשבה היא גם, שבעניין הגמילה, זה לא בשליטה של הילד : זה תהליך מורכב והדרגתי, ובשלב המעבר, הילד מצד אחד רוצה כבר להיות גמול (ולכן הוא לא רוצה טיטול), אבל מצד שני הוא לא תמיד בשליטה, ולכן "בורח" לו. אני בשלב זה ממליצה על מכנסי גמילה, שהם מין פתרון "אמצע". אפשר לומר לילד שזה תחתונים, כמו של גדולים, ומצד שני, זה מונע תקלות. תנסי.
    דבר נוסף שחשוב ועוזר הוא היוזמה שלנו : לקחת את הילד מיוזמתנו כל שעתיים בערך לשרותים! לא לחכות שהוא ייזום, אבל לגרום לו להתרוקן. כך אנו מגבירים את המודעות שלו ללכת לשרותים, וגם כשהוא מתרוקן, אפילו אם "בורח" לו, זה לא הרבה ולא נורא.
    זה פתרון טוב וסביר, במיוחד בתקופת החופש, כשהמשפחה בבית.
    והעיקר - סבלנות, הוא בטוח ייגמל, לא תהייה בעייה בגן. הוא ממש קרוב !
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו