הסתגלות לגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן
    אביב
    07/08/2013

שלום רב,

ביתי בת שנתיים וחודשיים היתה איתי בבית מאז שנולדה
    אתמול הכנסתי אותה למשפחתון אליו רשמתי אותה שלמעשה זה מתפקד כקייטנה כרגע עד פתיחת השנה.. אבל זה לא הענין...
    הילדה לא בכתה כשהלכתי וכשחזרתי אחרי שעתיים לקחת אותה היא לא רצה אלי או משהו כזה היא חייכה לכיווני וניגשה אלי. היום שוב שמתי אותה בבוקר נשארתי רבע שעה בערך נתתי לה נשיקה אמרה לי ביי ביי והלכתי... מה קורה פה??? זה נורמלי? הילדה אף פעם לא היתה במסגרת כלשהי. אני יודעת שהיא מאוד אוהבת חברת ילדים וכבר "נמאס" לה ממני ומשעמם לה איתי... אבל בכל זאת מה קורה פה?? המטפלות אומרות שהיא משתפת פעולה עם כל הפעילויות שעושים ומנסה לשחק עם ילדים אחרים.

דבר נוסף - לילדה יש איחור שפתי וגם איכות התקשורת שלה לא טובה כל כך. היא נמצאת בטיפול אצל קלינאית תקשורת ומרפא בעיסוק ומתקדמת יפה מאוד.
    האם יש קשר בין שני הדברים? למה הילדה לא בוכה כשאני הולכת? הכל בסדר איתה?

אמא מודאגת (או שאין לי סיבה לדאוג)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לגן

הוספת תגובה

• הסתגלות לגן - תגובה

07/08/2013

אביב שלום,

אין צורך "לחפש בעיות". כנראה שלמרות הקשיים בהתפתחות, מדובר בילדה בעלת מזג רגוע , בטחון, ויכולת הסתגלות טובה. ולכן איננה בוכה בפרידה. יש ילדים כאלה, וזה נפלא. עלייך רק לשמוח.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו