לא משתלטת על הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא משתלטת על הילדים
    ענת
    09/09/2013

שלום לך ד"ר יוכי היקרה,
    תודה על הפורום הנפלא. אני כותבת לך עכשיו בלב כואב ממש ולאחר בכי.
    אני לא יודעת מה לעשות עם הילדים שלי!!!!!
    יש לי 2 ילדי בן כמעט 3 ובן שנה ו9, אוכלים וישנים טוב ב"ה, אבל מאד מאד שובבים ופעילים וזה דורש הרבה אנרגיה. אבל משהו חדש קורה לאחרונה- הם לא שמים עליי!!!!
    אני אומרת לגדול אל תפתח תמקרר-פותח ושוב ושוב מרחיקה אותו משם ועוד פעם, ככה זה בכל דבר.כל יום אותו סיפור, כולם סביבי אומרים שאני מציבה להם גבולות בריאים יפה, אבל אני מרגישה כישלון מוחץץץץ!!! אני חוזרת אחרי יום עבוד לא קל אך בשעות מוקדמות ומאז כל הזמן מרתון מאבקים, זה גומר וסוחט אותי לשמור על הגבולות, ועוד שהם מנסים הכל הכל ומותחים את הגבול עד הסוף.. זה גומר אותי. היום הם שיגעו אותי במיוחד ואי כ"כ כעסתי עליהם וצרחתי עליהם (והם צחקו לי בפנים) ושמתי אותם בלולים שלהם והם בכו ופשוט לא היה אכפת לי, הגדול ניסה לצאת שוב ושוב, אני אומרת לו אתה רוצה סתירה הוא אומר לי כן, בחיוך כאילו הוא מחכה לזה! הרגשתי שאיבדתי שליטה היום לגמריי.. אני לא יודעת מה לעשות!! ההתעלמות שלהם והצחוק הזה גמר אותי. אני יודעת שתגידי שה שאני מתעצבנת רק מדליק אותם יותר, מצד שני גם כשאני רגועה ואסרטיבית הם לא מקשיבים ל"לא!"..
    מה לעשות?
    בבקשה תרחיבי, כי אני באבדון! :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא משתלטת על הילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו