מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא משתלטת על הילדיםענת09/09/2013
שלום לך ד"ר יוכי היקרה,
תודה על הפורום הנפלא. אני כותבת לך עכשיו בלב כואב ממש ולאחר בכי.
אני לא יודעת מה לעשות עם הילדים שלי!!!!!
יש לי 2 ילדי בן כמעט 3 ובן שנה ו9, אוכלים וישנים טוב ב"ה, אבל מאד מאד שובבים ופעילים וזה דורש הרבה אנרגיה. אבל משהו חדש קורה לאחרונה- הם לא שמים עליי!!!!
אני אומרת לגדול אל תפתח תמקרר-פותח ושוב ושוב מרחיקה אותו משם ועוד פעם, ככה זה בכל דבר.כל יום אותו סיפור, כולם סביבי אומרים שאני מציבה להם גבולות בריאים יפה, אבל אני מרגישה כישלון מוחץץץץ!!! אני חוזרת אחרי יום עבוד לא קל אך בשעות מוקדמות ומאז כל הזמן מרתון מאבקים, זה גומר וסוחט אותי לשמור על הגבולות, ועוד שהם מנסים הכל הכל ומותחים את הגבול עד הסוף.. זה גומר אותי. היום הם שיגעו אותי במיוחד ואי כ"כ כעסתי עליהם וצרחתי עליהם (והם צחקו לי בפנים) ושמתי אותם בלולים שלהם והם בכו ופשוט לא היה אכפת לי, הגדול ניסה לצאת שוב ושוב, אני אומרת לו אתה רוצה סתירה הוא אומר לי כן, בחיוך כאילו הוא מחכה לזה! הרגשתי שאיבדתי שליטה היום לגמריי.. אני לא יודעת מה לעשות!! ההתעלמות שלהם והצחוק הזה גמר אותי. אני יודעת שתגידי שה שאני מתעצבנת רק מדליק אותם יותר, מצד שני גם כשאני רגועה ואסרטיבית הם לא מקשיבים ל"לא!"..
מה לעשות?
בבקשה תרחיבי, כי אני באבדון! :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)