אי קבלת חיסון. אכילה לבד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת חיסון. אכילה לבד..
    ענת
    12/06/2014

ברצוני לשאול לגבי שני נכדים. כלתי מסרבת כעיקרון לחסן את בנה היום הוא בן חודש וחצי. מה עושים??? כמובן שאני מאד בעד לחסן. האם זה לא מסוכן?? . מאיזה גיל לתת לילד לאכול לבד? יש לי נכדה בת שנה ותשעה חודשים אוכלת לבד אך משאירה את האוכל (אצל אימה) ואני מעדיפה בגיל הזה להאכילה לבד גם לא מתלכלכת וגם ברגע שאני מאכילה אותה היא מסיימת את הכל. אז מה עדיף.?? תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קבלת חיסון. אכילה לבד..

הוספת תגובה

• אי קבלת חיסון. אכילה לבד.. - תגובה

12/06/2014

סבתא יקרה שלום,
    הורים רבים היום נרתעים מחיסון, בדרך כלל שלא בצדק. אבל אין לך יכולת לכפות על כלתך לחסן, ואולי מוטב שתאפשרי לה להתנהג כפי שהיא מרגישה ולא תתערבי. אני מניחה שהסבירו לה את חשיבות החיסון במידה מספקת.

לגבי אכילה לבד - מומלץ לתת לילד לאכול לבד, גם אם הוא מלכלך, או אוכל פחות. זה חשוב שילמד להיות עצמאי, ויהנה מחווית האכילה לבד. גם מבחינה מוטורית זה מפתח וחשוב. לכן, המלצתי - הניחי לילדה.
    ובכלל, סבתא יקרה - את גידלת את ילדייך כרוחך. תני לילדים שלך את החופש והאחריות לגדל את הילדים שלהם ברוח מה שהם מאמינים בו.
    כל טוב, תהני!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו