מיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות
    חדווה
    11/11/2014

בני בן שש עוד מעט, ילד חכם וחברותי אך מתמודד עם קשיים בויסות התחושתי וקשיי קשב וריכוז. בשנה האחרונה מדי פעם כשנפגש עם חבר הוא יוזם לסגור את הדלת ולהוריד מכנסיים ולגעת אחד לשני באיבר המין. בעבר דיברנו איתו על זה והסברנו שכל אחד נוגע באיבר מינו וגבולות הגוף וכו וכו ויכול להיות שהוא עכשיו מפחד שהסקרנות שלו היא דבר רע. אתמול כשחזר מחבר הוא סיפר לי ש״עשה דבר רע״ הוא וחברו נגעו אחד לשני ואפילו נתן לחבר נשיקה באיבר המין. הוא ביקש ממש שלא אספר לאביו. מה עלי לעשות במקרה כזה? אשמח להכוונה מה לומר לבני ואיך להתמודד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיניות

הוספת תגובה

• מיניות - תגובה

11/11/2014

חדווה שלום,
    ההסבר שלך נכון, אם כי נראה לי שיש כאן סקרנות יתר, ואולי הנאה מוגברת, בשל בעיות הוויסות התחושתי, ולכן התופעה בולטת יותר.
    אני מציעה שתערבי את הגננת, ותבקשי ממנה לשוחח עם כל הילדים על הנושא. זה מאד מקובל בשנים האחרונות. למשרד החינוך יש אפילו תכניות הדרכה בנושא, כיוון שחשוב ליצור אווירה כללית אצל הילדים לגבי מה מותר ומה אסור.
    בוודאי שאין להעניש או לכעוס, אבל חשוב להיות החלטיים ותקיפים.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו