התפתחות תינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוקת
    רונית
    03/06/2015

היי דר מה שלומך ?
    יש לי שתי שאלות :
    1. בתי בעוד מספר ימים תיהיה בת 8 חודשים ועדיין לא מתהפכת נאמר לי בטיפת חלב כי ייתכן שיהיה עיכוב מאחר והיא תינוקת טיפונת מלאה בגיל חצי שנה שקלה 8 קילו היא עדיין לא מתהפכת באופן עצמאי ז"א אם אני ישים אותה על הבטן וייקח לה את הרגל לכיוון הרגל השניה היא כן תתהפך אך לבד באופן יזום לא עושה זאת . מעבר לכך היא מדברת המון צוחקת המון הקשר עין שלה מצויין יודעת לכוון את היד שלה לחפצים .
    2. בני בן 5.5 התייעצתי איתך לגביו בעבר בפגישת צוות עם המרפאה בעיסוק קלינאית תקשורת גננת שילוב וגננת הגן המליצו לי על טיפול רגשי מאחר ואינו בטוח ביכולתיו זה בא לידי ביטוי במשימה שנראית לו קשה ונמנע לעשות אותה ולאחר דרבון הוא נוכח לדעת שהוא אכן מסוגל המטרה בגדול להיא אותו לידי כך שיכיר ביכולות שלו שהם מאוד גבוהות ולא יימנע ממשימות -0 על איזה טיפול היית ממליצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות תינוקת

הוספת תגובה

• התפתחות תינוקת - תגובה

03/06/2015

רונית שלום,
    לגבי התינוקת, אינך צריכה להיות מודאגת. היום הגבול העליון של הנורמה הוא 10 ח' לישיבה וזחילה. נראה לי שהיא בדרך לשם.
    לגבי הבן - כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית. היא תהייה בקשר עם המטפלות האחרות שלו, וגם עם הגננת, ותוכל לסייע לו. במידת הצורך, וזה חשוב - היא תדריך אתכם וגם את הגננת.
    כל טוב, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו