מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות תינוקתרונית03/06/2015
היי דר מה שלומך ?
יש לי שתי שאלות :
1. בתי בעוד מספר ימים תיהיה בת 8 חודשים ועדיין לא מתהפכת נאמר לי בטיפת חלב כי ייתכן שיהיה עיכוב מאחר והיא תינוקת טיפונת מלאה בגיל חצי שנה שקלה 8 קילו היא עדיין לא מתהפכת באופן עצמאי ז"א אם אני ישים אותה על הבטן וייקח לה את הרגל לכיוון הרגל השניה היא כן תתהפך אך לבד באופן יזום לא עושה זאת . מעבר לכך היא מדברת המון צוחקת המון הקשר עין שלה מצויין יודעת לכוון את היד שלה לחפצים .
2. בני בן 5.5 התייעצתי איתך לגביו בעבר בפגישת צוות עם המרפאה בעיסוק קלינאית תקשורת גננת שילוב וגננת הגן המליצו לי על טיפול רגשי מאחר ואינו בטוח ביכולתיו זה בא לידי ביטוי במשימה שנראית לו קשה ונמנע לעשות אותה ולאחר דרבון הוא נוכח לדעת שהוא אכן מסוגל המטרה בגדול להיא אותו לידי כך שיכיר ביכולות שלו שהם מאוד גבוהות ולא יימנע ממשימות -0 על איזה טיפול היית ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות תינוקת - תגובה
03/06/2015רונית שלום,
לגבי התינוקת, אינך צריכה להיות מודאגת. היום הגבול העליון של הנורמה הוא 10 ח' לישיבה וזחילה. נראה לי שהיא בדרך לשם.
לגבי הבן - כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית. היא תהייה בקשר עם המטפלות האחרות שלו, וגם עם הגננת, ותוכל לסייע לו. במידת הצורך, וזה חשוב - היא תדריך אתכם וגם את הגננת.
כל טוב, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)