בת 3- גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3- גמילה מחיתולים
    טווס
    16/02/2017

שלום, הבת שלי בת 3 וחודש,
    התחלנו איתה גמילה מחיתולים לפני כשנה, במהלך השנה היו עליות ומורדות, בשורה התחתונה הגמילה לא היתה חלקה ותמיד היו פספוסים של פיפי (עם קקי מעולם לא היתה בעיה).
    עוד דבר שחשוב לציין- מדובר בגמילה ביום ולא בלילה, בלילה היא לא גמולה ומתעוררת עם חיתול רטוב.
    המצב ב4 החודשים האחרונים שהיא כמעט ולא מבקשת לעשות פיפי בכלל (!!!) גם כמעט ולא בגן, עושה פיפי רק במכנסיים ולרוב זה נראה שזה לא מזיז לה.
    חשוב לי לציין שהתייעצתי כבר עם כל בעל מקצוע אפשרי וגם הגננת, מבחינת התגובות שלי אני עושה הכל "לפי הספר" כלומר לא מתעצבנת ולא מראה לה שום התרגשות כדי שלא תעשה לי בכוונה וגם נותנת לה חיזוקים חיוביים על הפעמים הבודדות שבהן היא כן מבקשת ללכת לשירותים.
    אתמול הייתי אצל הרופא והוא נתן לי הפניה לאורולוג.... למרות שאני בטוחה ב100 אחוז שלא מדובר במשהו רפואי אלא התנהגותי (חוסר מוכנות/ עצלנות או משהו כזה....)
    מה אפשר עוד לעשות במצבים כאלה??? מיואשת...

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3- גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• האם עדיין רלוונטי?

ד"ר הלית דורי
    12/04/2017

היום וחלפו כמעט חודשיים מאז פירסמת את השאלה. ואני רק עכשיו הצטרפתי. האם השאלה עדיין רלוונטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו