מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 3- גמילה מחיתוליםטווס16/02/2017
שלום, הבת שלי בת 3 וחודש,
התחלנו איתה גמילה מחיתולים לפני כשנה, במהלך השנה היו עליות ומורדות, בשורה התחתונה הגמילה לא היתה חלקה ותמיד היו פספוסים של פיפי (עם קקי מעולם לא היתה בעיה).
עוד דבר שחשוב לציין- מדובר בגמילה ביום ולא בלילה, בלילה היא לא גמולה ומתעוררת עם חיתול רטוב.
המצב ב4 החודשים האחרונים שהיא כמעט ולא מבקשת לעשות פיפי בכלל (!!!) גם כמעט ולא בגן, עושה פיפי רק במכנסיים ולרוב זה נראה שזה לא מזיז לה.
חשוב לי לציין שהתייעצתי כבר עם כל בעל מקצוע אפשרי וגם הגננת, מבחינת התגובות שלי אני עושה הכל "לפי הספר" כלומר לא מתעצבנת ולא מראה לה שום התרגשות כדי שלא תעשה לי בכוונה וגם נותנת לה חיזוקים חיוביים על הפעמים הבודדות שבהן היא כן מבקשת ללכת לשירותים.
אתמול הייתי אצל הרופא והוא נתן לי הפניה לאורולוג.... למרות שאני בטוחה ב100 אחוז שלא מדובר במשהו רפואי אלא התנהגותי (חוסר מוכנות/ עצלנות או משהו כזה....)
מה אפשר עוד לעשות במצבים כאלה??? מיואשת...
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עדיין רלוונטי?
ד"ר הלית דורי12/04/2017היום וחלפו כמעט חודשיים מאז פירסמת את השאלה. ואני רק עכשיו הצטרפתי. האם השאלה עדיין רלוונטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)