תינוקת בת 3.5 חודשים לא מגיבה לרעשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 3.5 חודשים לא מגיבה לרעשים
    ליה
    09/04/2017

היי, הקטנה שלי בת 3.5 חודשים שומעת טוב, עשו לה בדיקה בבית החולים שנולדה ורשמו מגיבהלקול.
    הבעיה ( אם זו בעיה) שהיא מסתכלת עלי היא מתמקדת בי ושאני מעבירה צעצוע רועש מאוזן לאוזן היא לא מגיבה לרעש לא מחפשת אותו אפילו.
    מה עלי לעשות? האם הדבר תקין? אם לא למי עלי לפנות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לרעשים בגיל 3.5 חודשים

ד"ר הלית דורי
    09/04/2017

ליה שלום, הנה כמה דברים מאוד אופטימיים מכל מה שכתבת. הילדה שלך מתמקדת בך ולא בשום דבר אחר כשהיא מסתכלת עליך. זה מצויין. זה חשוב.
    אותי מעסיקה השאלה למה את לחוצה מהנושא הזה, ועוד אחרי בדיקת שמיעה תקינה. יש הסטוריה מילדותית בעייתית? האם היא אינה מגיבה אליך כשאת פונה אליה? האם יש ריבוי בדלקות אוזניים?
    בדיקת שמיעה צריך לעשות באופן מאוד מסויים. שימי לב שבטיפת חלב, אם עשו את הבדיקה נכון, באו מאחור ולא מקדימה. השמיעו רעש מסויים, לא מפחיד, בצד אחד הפסיקו לאחר תגובה בעיניים ואז עברו לצד השני.
    לגבי החיפוש של הצעצוע (חיפוש בעיניים) צריך להעביר אותו מאוד לאט. היא ילדה קטנה מאוד מאוד. היא עוד לא יכולה לעקוב מהר.
    אם עדיין את מאוד חוששת. גשי לטיפת חלב ובקשי לעשות בדיקה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך,

ליה
    10/04/2017

תודה על תשובתך,
    אין הסטוריה מילדותית בעייתי, גם לא דלקות באוזניים, הילדה מתפתחת יפה מתעניינת רואה איתנו טלויזיה, אוהבת להסתכל בנייד שאני פותחת אותו אבל שאני משמיעה לה מאחורה צליל היא לא מחפשת אותו ולא תמיד( יש מקרים שכן) מסתכלת ימין שמאל, לא חושבת שזה בעיית שמיעה, אולי יותר בעיית ריכוז או משהו דומה. האם יש לי מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

ועוד משהו
    10/04/2017

שהיא מתמקדת במשהו מעניין כמו משחק או צעצוע היא לא מסיטה מבט לא משנה כמה נקרא לה או נרעיש פשוט כאילו לא מגיבה חד לסביבה זה קורה לעיתים גם שאינה מרוכזת במשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנתיים

ד"ר הלית דורי
    10/04/2017

לפי מה שאת כותבת, נשמע שהילדה מתפתחת יפה מאוד. היא קטנה מאוד וצריכה עוד זמן בשביל לפתח יכולות שונות. מן הסתם אין אבחנה של בעיות קשב וריכוז בגיל כזה, ודווקא נשמע מדבריך שהיא יכולה להיות מאוד קשובה למה שמעניין אותה ולהוציא את שאר הדברים מפוקוס הקשב שלה. הייתי מחכה עוד כמה חודשים לראות לאן הדברים מתפתחים. הייתי גם מורידה טיפה לחץ ולא בודקת אותה יותר מידי. נותנת לה להתפתח. מדברת אליה הרבה, ומתקשרת איתה. אם עדיין יראה לך שיש בעיה, את יכולה לחזור לפורום ולתאר את המצב או לפנות לרופא ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה

ליה
    10/04/2017

אלפי תודות עזרת לי מאוד והוצאת ממני כל חשש בנושא
    שיהיה לך חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו