מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 5 חודשים לא ממקדת מבט לזמן ארוךליה09/05/2017
שלום לך ד״ר
ביתי עוד מעט בת 5 חודשים שמתי לב שהיא אינה מסתכלת לאנשים בעיניים לזמן ארוך אלה רק שמוחאים כפיים או מרעישים היא מסתכלת ומורידה את העיניים, עלי היא מסתכלת הרבה זמן רק בהחלפת חיתול, שאני מרדימה אותה היא מסתכלת על עלי בתוך העיניים, היא עוקבת אחרי חפצים זזים אפילו מסתכלת ימינה שמאלה על מכוניות נוסעות אך שאנשים באים מולה מחייכים לה מדברים איתה היא מורידה את העיניים אחרי שנייה של מבט. אני יודעת שמבט קצר מוביל לאוטיזם אבל האם כל ההתפתחות שלה שהיא תקינה, יכולה לא להצביע על אוטיזם? ברור שאצטרך לבדוק בגיל מאוחר יותר אבל אולי משהו לא בסדר וניתן לטפל עכשיו.
איך אפשר לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
ליה09/05/2017אני יכולה לקרוא לה שעה מהצד היא לא תסתכל אבל אם אפעיל מוזיקה בנייד היא ישר מחפשת איפה זה, היא מסתכלת רק שאני מולה ומשעשעת אותה היא צוחקת בקול רם ומסתכלת ישר עלי.
רק היא לא מסתכלת עלי שאני מדברת איתה מהצד אלה רק אם מחאתי כף או שמתי מוזיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקוד מבט
ד"ר הלית דורי09/05/2017קשה מאוד מהתאור הזה ומבלי לדעת פרטים נוספים על התפתחות הילדה לקבוע משהו. קושי אחד אינו נותן אבחנה כזו או אחרת. עם זאת, אני מייעצת לך ללכת כצעד ראשון לבדיקת שמיעה. יתכן והיא שומעת תדרים מסויימים ואחרים לא וזה יסביר למה שומעת מוסיקה או דברים חזקים אבל לא שומעת אותך. בדיקה של טיפת חלב אינה מספיקה. לכי לרופא אף אוזן גרון שיפנה למכון שמיעה לבדיקה יסודית וטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)