תפסתי את הילדה משחקת עם איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפסתי את הילדה משחקת עם איבר המין
    שרי
    16/05/2017

הבת שלי וחברה שלה מהגן שיחקו יחד בבית ופתאום ראיתי שהן מורידות את התחתונים ומשחקות עם איבר המין שלהן, כל אחת לעצמה. כשכנסתי לחדר הן ישר התלבשו חזרה ושיחקו כאילו שום דבר לא קרה. דבר שמעיד על זה שהן חשו בושה לעשות את זה לפניי. מה זה אומר? זה תקין בגיל גל כך צעיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקרנות

ד"ר הלית דורי
    17/05/2017

לא כתבת את גיל הילדה, אבל אני מניחה שאיפשהו בן גיל 4 ל 5. זה לגמרי תקין ולא מעיד על בעיה כלשהי חוץ מהעובדה שהיא ילדה סקרנית. כל אמירה שלילית על הדבר תביא תחשובה שיש משהו בגוף שלה שהוא לא בסדר ואת זה אנחנו לא רוצים.
    הייתי אומרת לה שאת שמחה שהיא סקרנית, ושזה בסדר אם היא נוגעת לעצמה בגוף אבל שאת חושבת שהיא צריכה לעשות את זה כשהיא לבד בחדר ועם עצמה. כי זה לא דברים שאנחנו עושים לפני אנשים אחרים.
    עושה רושם שהיא מבינה את זה, אבל חשוב לחדד. ובאותה הזדמנות להסביר לה שלאף אחד אחר אסור לגעת בגוף שלה אלא אם אמא או אבא מרשים (למקרה שמדובר בבדיקת רופא נניח).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו