התלבטות לגבי מעבר לחו"ל לתקופה קצרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי מעבר לחו"ל לתקופה קצרה
    יאנה
    18/05/2017

שלום הלית!
    אני ובעלי מתמודדים על דילמה שאולי תוכלי לעזור לנו. בעלי צריך לסוע מטעם העבודה לחו"ל לתקופה של יותר מחצי שנה אבל כנראה פחות משנה. יש לנו שני ילדים, שנה וחצי ושלוש וחצי. אנחנו בדילמה אם אני והילדים ניסע איתו או שהוא יסע בלעדינו ואז הוא לא יהיה פה תקופה מאוד ארוכה. מה עדיף מבחינת הרגשות והתפתחות של הילדים, להוציא אותם מהמסגרות לתקופה קצרה יחסית או מצד שני לא להיות עם אבא שלהם תקופה ארוכה יחסית. נשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיעה

ד"ר הלית דורי
    21/05/2017

יאנה, השאלה היא עד כמה הילדים קשורים למערכת החינוך והחברים שלהם. הילד בן השנה וחצי, יש להניח לא כל כך מחובר אז השאלה היא בעיקר לגבי הילד בן שלוש וחצי. אם יש לו חברים אז אולי זה לא הכי נכון לנתק אותו לחצי שנה ואז לחזור. הניתוק יהיה קשה וגם החזרה. מה גם שאני לא יודעת מה התוכניות שלך לגבי השהות בחו"ל האם את רוצה להכניס למסגרות שם או להשאר איתם בבית.
    לגבי הקשר עם האב - אם עושים את התהליך נכון אז אפשר להסביר לילדים את המצב ולעבור את התקופה בצורה בסדר יחסית.
    אם אין מערכות יחסיים וגן שהילד מכיר וטוב לו שם, אז אפשר לנסוע יחד ושתהיי עם הילדים בתקופה הזו (לא תעבדי ולא תכניסי למסגרות חינוך אחרות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו