מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שליסוהיר16/12/2008
שלום הבן שלי הוא בן ארבע שנים וארבעה חודשים עדיין לא נקבעה היד הדומננטית , הוא משתמש ביד ימין לציור ובהרבה פעולויות משתמש ביד השמאלית , אני לא מלחיצה אותו בקשר איזו יד, אחיזת העיפרון עדיין לא בשלה,במשימה מסויימת אם הוא מתקשה אז הוא מסרב להמשיך ואומר איני יכול. ואם אני מספרת לו סיפור הוא פתאום ובקול רם מדבר על משהו אחר ולא קשור לסיפור. דבר חשוב שרציתי לציין אותו הוא שבשעת ריכוז בגן כל גירוי סביבו לוקח את תשומת לבו. אני מאוד דואגת על בני אנא עזרו לי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יד דומיננטית וקושי בריכוז
17/12/2008סוהיר שלום,
בגיל 4+ כבר צריכה להיות יד דומיננטית, ואם יש שימוש בשתי הידיים - בדרך כלל יש קושי במוטוריקה עדינה, כיוון שאף יד איננה מנוצלת בצורה הטובה. ייתכן, שלילד שלך יש בנוסף קושי בריכוז וקשב, ולכן הוא מוסח בקלות מכל גרוי.
אני ממליצה לך, שלא תחכי ותבקשי שיפנו אותך למכון להתפתחות הילד באזור מגורייך. שם תבדוק אותו מרפאת-בעיסוק לגבי הדומיננטיות, ופסיכולוגית - לגבי קשיי הריכוז, אולי גם רופא יראה אותו, וימליצו לכם מה לעשות.
אין מה לדאוג, אלה לא בעיות קשות או מסוכנות, אבל בהחלט כדאי לטפל עכשו ולעזור לו להשתפר, כדי שלא יהיו קשיים בעתיד, ולא יתפתח אצלו תסכול מהלימודים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)