מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובל- אחות של הראלנטלי נויפלד22/01/2009
הי שלום, שוב אני אמא של הראל ושל ילדה נוספת בת שנה בחודש, שהיא מטבעה הפוכה מהראל רגועה שקטה ונינוחה, מאוד קולטת ומבינה ואף החלה לומר כמה מילים, הדבר היחיד שמקשה עליי זה העירנות שלה בלילה היא קמה לפחות פעמיים בצרחות ופשוט אם אני לא מנחיה אותה איתי במיטה , היא פשוט לא נרגעת... מה עלי לעשות? כיצד להיגמל מדבר זה? שמקשה עליי את ההתנהלות בעבודה, ובבית אני ובעלי פשוט מרוטים מעייפות... אנחנו לא מסוגלים להירדם היטב כשהיא ישנה עימנו... תודה רבה על התגובה לגבי המוצץ אני בהחלט יחל לאמץ שיטה זו. נוסף לזה לגבי הרגישות יתר של בני שקלתי לפנות לאדם מיקצועי,האם יש לך מישהו כזה מאיזור חיפה והקריות- מישהו פרטי- לא דרך הקופות .שיוכל לאבחן אם קיימת איזשהויא בעיה שניתן יהיה לטפל. תודה רבה על המענה המהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראל ויובל
22/01/2009שוב שלום,
לגבי הראל : יש לי כמה שמות מומלצים : ד"ר יהודית הראל, ד"ר חנה קמינר, ענת יודפת, רעיה פת-אבימאיר, חיותה קפלן.
לגבי יובל : ממליצה לך לקרוא את ספרו של פרופ' אבי שדה מאונ' תל-אביב "לישון כמו תינוק", שיצא לאור לפני כמה שנים.
ישנה שם שיטה מקובלת, שנקראת שיטת 5 דקות : נותנים לילד לבכות 5 דקות, ואז נכנסים לחדר, אומרים לו "אני כאן, אני שומעת אותך", אבל יוצאים מהחדר. אם הילד ממשיך לבכות, מחכים עוד 5 דקות, ושוב נכנסים לחדר, ואומרים אותו הדבר.
העקרון הוא, שהילד מבין שהוא לא לבד, ויש הורה בסביבה, אבל לא מוותרים לו, ולא מעבירים אותו למיטת ההורה.
זה מעייף, אבל עוזר. בתוך כשבועיים, הרוב הגדול של הילדים מבין את העקרון, ומפסיק.
צריך סבלנות.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)