יובל- אחות של הראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובל- אחות של הראל
    נטלי נויפלד
    22/01/2009

הי שלום, שוב אני אמא של הראל ושל ילדה נוספת בת שנה בחודש, שהיא מטבעה הפוכה מהראל רגועה שקטה ונינוחה, מאוד קולטת ומבינה ואף החלה לומר כמה מילים, הדבר היחיד שמקשה עליי זה העירנות שלה בלילה היא קמה לפחות פעמיים בצרחות ופשוט אם אני לא מנחיה אותה איתי במיטה , היא פשוט לא נרגעת... מה עלי לעשות? כיצד להיגמל מדבר זה? שמקשה עליי את ההתנהלות בעבודה, ובבית אני ובעלי פשוט מרוטים מעייפות... אנחנו לא מסוגלים להירדם היטב כשהיא ישנה עימנו... תודה רבה על התגובה לגבי המוצץ אני בהחלט יחל לאמץ שיטה זו. נוסף לזה לגבי הרגישות יתר של בני שקלתי לפנות לאדם מיקצועי,האם יש לך מישהו כזה מאיזור חיפה והקריות- מישהו פרטי- לא דרך הקופות .שיוכל לאבחן אם קיימת איזשהויא בעיה שניתן יהיה לטפל. תודה רבה על המענה המהיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובל- אחות של הראל

הוספת תגובה

• הראל ויובל

22/01/2009

שוב שלום,

לגבי הראל : יש לי כמה שמות מומלצים : ד"ר יהודית הראל, ד"ר חנה קמינר, ענת יודפת, רעיה פת-אבימאיר, חיותה קפלן.

לגבי יובל : ממליצה לך לקרוא את ספרו של פרופ' אבי שדה מאונ' תל-אביב "לישון כמו תינוק", שיצא לאור לפני כמה שנים.
    ישנה שם שיטה מקובלת, שנקראת שיטת 5 דקות : נותנים לילד לבכות 5 דקות, ואז נכנסים לחדר, אומרים לו "אני כאן, אני שומעת אותך", אבל יוצאים מהחדר. אם הילד ממשיך לבכות, מחכים עוד 5 דקות, ושוב נכנסים לחדר, ואומרים אותו הדבר.
    העקרון הוא, שהילד מבין שהוא לא לבד, ויש הורה בסביבה, אבל לא מוותרים לו, ולא מעבירים אותו למיטת ההורה.
    זה מעייף, אבל עוזר. בתוך כשבועיים, הרוב הגדול של הילדים מבין את העקרון, ומפסיק.
    צריך סבלנות.

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו