בן שנה ושבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ושבעה חודשים
    קרן
    25/02/2009

שלום , כני נולד קטן לגיל ההריון במשקל : 2350 שבוע 38 הוא מלווה מגיל 11 חודש במרפאה להפרעות אכילה . משקלו נמוך. לגבי ההתפתחות שלו: לדברי הרופאים תקינה . מבחינת שפה יש לו עיכוב קל . אומר כ-5 מילים. נראה שמבין ממש הכל. עונה על שאלות איפה בהצבעה , מצביע על חפצים ועל איברי גוף , מחייך/צוחק .משתף כשמצליח.יודע להראות את רצונו או שלוקח אותנו ביד או שמצביע או שמנסה להגיע לבד. נראה לי יחסית לילדים אחרים בגילו שיש לו קשב קצר ביותר ועובר מדבר לדבר במהירות . אם כי כשיושבים ומשחקים איתו בהחלט יכול להתרכז זמן ארוך יותר. יש לי שאלה שמעניינת אותי: הרבה פעמים שאני נמצאת איתו בקניון/בחנות מעדיף באופן ברור להתרוצץ מאשר לשבת בעגלה. ואני מוצאת את עצמי מתרוצצת אחריו. מה שמטריד אותי שבפעמים כאלו הוא בהחלט יכול להעלם מעיניי אם שנייה אחת לא אעקוב אחריו. הוא רץ בתזזיות ממקום למקום וגם לא תמיד עונה לי כשאני קוראת לו (ויש לציין שכשהוא לא עסוק בריצה או במשהו מאוד מעניין , תמיד מגיב לשמו) לפעמים תוך כדי ריצה הוא מסובב אליי את הפנים מחייך/צוחק וממשיך לרוץ. האם יש לי מקום לדאגה? האם זה טבעי לגילו בשלב הזה של תחילת הריצה, או שאני צריכה לבדוק את זה ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ושבעה חודשים

הוספת תגובה

• עכשיו אני רואה שבדף הזה

קרן
    27/02/2009

כתבה גם אמא בשם אלה . לילד בן שנה ו-5 . וכמעט אחד לאחד המאפיינים זהים לבן שלי גם ההתנהגות שציינה בגן השעשועים.. מדהים. הסתכלתי על תשובתך לשאלה ולמדתי רבות. אני מוטרדת מזה שהוא בורח כי אני רואה המון ילדים בגילו שהולכים צמוד לאמא שלהם וחוששים לברוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו...

קרן
    27/02/2009

האמא בהודעה ציינה שהילד בן שנה וחמש!! והד"ר ענתה בתשובה: ילד בן שנה וחודש. האם זו רק טעות בכתיבה וההודעה נכתבה עבור התנהגות של בן שנה וחמש ? האם טבעי שילד בן שנה ו-5 או כמו בני בן שנה ו-7 יעדיף להתרוצץ בקניון/מגרש משחקים על פני לשחק במגלשה/סחרחרה וכ"ו? זה לא שהוא לא מסוגל פשוט באופן מובהק מעדיף להוציא אנרגייה ולרוץ לכל עבר. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו