מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות וגדילהשיר11/03/2009
שלום, אני בת 16 וחצי , קיבלתי מחזור בגיל 15 וכמה חודשים. הגובה שלי הוא בסביבות 1.60 עוד מהיסודי הייתי בין הילדים הקטנים בכיתה, ועניין הגובה הטריד אותי מאוד עוד מגיל צעיר. (יש לציין שהייתי תינוקת בריאה בעלת משקל תקין). במשך שנה וחצי בין כיתות ח' וט' הייתי הולכת כל יום בהליכון במשך חצי שעה. ולא הרבתי לאכול. התוצאה הייתה ירידה במשקל של בסביבות ה6 קילו מתחת למשקל הרצוי . ולכן בסוף ט' גבול י' הלכתי לדיאטנית והיא הרכיבה לי תפריט מזין. עליתי במשקל. ובאותה שנה קיבלתי מחזור. (הפסקתי ללכת בהליכון). כעת אני בכיתה י"א , 160 כפי שציינתי. משקל 51. אבי 177 אמי 165 ואחי 180. משפחה ממוצעת מבחינת גובהה. השאלה שמאוד מדאיגה אותי היא האם במהלך השנה וחצי של הספורט היום- יומי והאכילה הלא מסודרת איבדתי ס"מ לגובה?! האם 160 יהיה הגובה שלי? אני ממש מודאגת שעשיתי לעצמי נזק לכל החיים. מה הגובה המשוער ע"פ הוריי שהייתי צריכה להיות? תודה מראש, ומצפה בקוצר רוח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה גופנית
12/03/2009שיר שלום,
אינני הכתובת לשאלתך, כיוון שאינני מומחית בתחום הגדילה הגופנית.
עלייך לפנות למרפאת הילדים. יש להם עקומות גדילה, אשר על פיהן ניתן יהיה לבדוק, לפי הנתונים שהצגת , את האחוזון שאת נמצאת עליו, ולפי זה לראות, לאיזה גובה את צפוייה להגיע.
המומחה שעוסק בתחום הגדילה נקרא רופא אנדוקרינולוג, אם את מודאגת, אפשר לבקש התייעצות עם מומחה כזה.
כל טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)