מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 7חלי13/07/2009
הבן שלי בן 7 הוא שוקל 21 קילו והגובה שלו 111 רציתי לדעת אם זה ממש גרוע, יש לציין שאנחנו ההורים לא גבוהים אני 155 ובעלי 165, והילד בקושי אוכל מה ההמצלות שלך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל וגובה
ד''ר מיקי הר-גיל14/07/2009פנינה ערב טוב,
בנך בעקומות גדילה נמצא בגובה אחוזון 20, במשקל באחוזון 25, זה אומר מעט נמוך ורזה אך עדין בתחום התקין, יש הרבה ילדים שהם בררנים, אוכלים מעט ולא מגוון. בדקי שהוא בריא ולא חסר לו שום חומר בגוף. אם הכל בסדר, הניחי לו. שיאכל כמה שהוא מוכן. אל תכריחי. יהיה רעב, יבקש אז.
המשיכי להציע לו, שיראה אחרים אוכלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 7
חלי15/07/2009המון תודה על תשובתך, בשביל להיות רגועה ביקשתי הפנייה לעשות לו צילום כף יד ובדיקות דם כלליות, יש לציין שהרגעת אותי קצת, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום כף יד
ד''ר מיקי הר-גיל15/07/2009פנינה שלום ,
צילום כף יד אנו מבצעים לילדים נמוכים מתחת לעקומות לילד כבנך הנמצא בתוך העקומה אנני רוצה צורך בכך.
לילה טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום כף יד
חלי26/07/2009עשיתי לילד צילום כף יד וזה מראה שגיל העצמות מתאים לגיל 5, השאלה שלי אם אני יחכה שנה שנתיים ואני יעקוב אני יגרות נזק לילד? איזה טיפול יש חוץ מזריקות.
לחוצה קצת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום כף יד
ד''ר מיקי הר-גיל26/07/2009רונית ערב טוב,
צילום כף היד לילד בן שבע המראה שגיל העצמות הוא חמש בלבד הינו בהחלט לא תקין , בקשי את רופא הילדים שלך להפנותך לאנדוקרינולוג הוא ימשיך את הבירור, ובמידה וצריך ימליץ על טיפול .
תודה על העדכון ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)