ילד ברעידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד ברעידות
    דליה
    23/07/2009

שלום .
    קיבלתי לגן ילד חדש וחמוד .בימים הראשונים הילד בכה כמעט ללא הפסקה שזה דבר נורמטיבי לגמרי .היום אנחנו כבר כמעט חודשיים והוא עדיין בוכה אבל בהפסקות גדולות.לאחרונה קראה לי אחת הסייעות ואמרה לי שנראה לה שמשהו לא כל כך בסדר עם הילד .הילד בכה ובכה ותוך כדי היו לו רעידות משונות בגפיים העליונות וגם ברגליים .יש לציין שאני בעלת גן פרטי שיש לי שלוש קבוצות גיל הילד נמצא בכיתת האמצע ואני נמצאת בכיתת הגדולים .נגעתי בילד והיה נראה שיש לו חום מדדתי לו ואז תוך כדי התחיל הילד לפרכס .זה היה מבהיל עד מות מעולם לא ניתקלתי בדבר כזה .לאחר שהובילו את הילד באמבולנס לבית חולים שוחחתי עם ההורים כשכולי מבוהלת והם אמרו לי שזה דגיל אצלו שהם כבר לא מתרגשים מזה .הייתי המומה איך לא מידעים את צוות הגן לגבי בריאותו של הילד ? איך הם אדישים למצב? מה עלי לעשות כגננת איך מתמודדים עם זה?הם לא רוצים להוציא אותו מהגן וכל הצוות בפחד נוראי שמא זה יחזור על עצמו .אחת העובדות בבכי אמרה שהיא לא מוכנה להמשיךכשהוא בגן.חלילה שלא יחשבו שיש לי משהו נגד הילד רק איך ת
    מתמודדים עם זה ?לתשובתך אודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד ברעידות

הוספת תגובה

• פרכוסי חום

ד''ר מיקי הר-גיל
    24/07/2009

פרכוסי חום הינם שכיחים , וברוב המקרים חולפים עד גיל שש שנים.
    הם אינם דורשים טיפול למעט הורדת חום וכמובן מציאת הגורם לחום.
    ההורים צריכים לדווח במידה ויודעים שיש לילד פרכוסי חום.
    בתור גננת את צריכה לעבור קורס עזרה ראשונה, ולדעת לתת את המענה הרפואי הבסיסי.
    אין כל סיבה שהילד לא ימשיך בגן.לדבר עם ההורים שלא ישלחו אותו שחולה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו