מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד לא חברותישני13/08/2009
שלום ,
אני צריכה עצה /עזרה . בני בן 3 ילד מאוד חכם ויש לציין שהוא בן יחיד , יש משהו שמאוד מפריע לי
מאז ומתמיד הוא ילד שאוהב להיות לבד הוא לא אוהב להיות בחברת ילדים ואם הוא כבר נימצא
בחברה הוא לא ישחק איתם. כל הילדים ישתוללו וירוצו והוא יישב בצד וישחק עם עצמו הוא גם נורא
נהנה לשחק לבד , אני חייבת לציין שאיתנו (ההורים) הוא אוהב לשחק ואפילו מבקש ואף דורש שנשחק איתו . אם ילד ינסה לבוא ולהגיע אליו הוא יתחיל ליבכות וילך ממנו ויחזור לשחק לבד
גם בגן זה ככה הוא לא רכש לעצמו אף חבר וגם בחוץ בגינות
מה עושים ? האים זה נורמלי? אני צריכה ליפנות לעזרה מקצועית ?
בבקשה עיזרו לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד לא חברותי
14/08/2009יש ילדים, וגם אנשים מבוגרים, שאינם חברותיים, ומעדיפים להיות לבד. בלשון העם, אנו קוראים להם "סוציומטים", וזו תכונה של אופי. כשילד גדל, הוא מבין את חשיבות החברות, ומאד משתדל, למרות הנטייה הטבעית שלו, אבל בגיל צעיר, זה קשה.
אני מציעה לכם להמשיך ליזום עבורו מפגשים חברתיים, אולי עם ילדים מהמשפחה.
כרגע, אין טעם לפנות לעזרה, אבל אם המצב ימשיך כך, כשיגיע לגיל 5, אפשר כבר להיעזר בטיפול פסיכולוגי לשיפור.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)