ילד לא חברותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לא חברותי
    שני
    13/08/2009

שלום ,
    אני צריכה עצה /עזרה . בני בן 3 ילד מאוד חכם ויש לציין שהוא בן יחיד , יש משהו שמאוד מפריע לי
    מאז ומתמיד הוא ילד שאוהב להיות לבד הוא לא אוהב להיות בחברת ילדים ואם הוא כבר נימצא
    בחברה הוא לא ישחק איתם. כל הילדים ישתוללו וירוצו והוא יישב בצד וישחק עם עצמו הוא גם נורא
    נהנה לשחק לבד , אני חייבת לציין שאיתנו (ההורים) הוא אוהב לשחק ואפילו מבקש ואף דורש שנשחק איתו . אם ילד ינסה לבוא ולהגיע אליו הוא יתחיל ליבכות וילך ממנו ויחזור לשחק לבד
    גם בגן זה ככה הוא לא רכש לעצמו אף חבר וגם בחוץ בגינות
    מה עושים ? האים זה נורמלי? אני צריכה ליפנות לעזרה מקצועית ?
    בבקשה עיזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד לא חברותי

הוספת תגובה

• ילד לא חברותי

14/08/2009

יש ילדים, וגם אנשים מבוגרים, שאינם חברותיים, ומעדיפים להיות לבד. בלשון העם, אנו קוראים להם "סוציומטים", וזו תכונה של אופי. כשילד גדל, הוא מבין את חשיבות החברות, ומאד משתדל, למרות הנטייה הטבעית שלו, אבל בגיל צעיר, זה קשה.
    אני מציעה לכם להמשיך ליזום עבורו מפגשים חברתיים, אולי עם ילדים מהמשפחה.
    כרגע, אין טעם לפנות לעזרה, אבל אם המצב ימשיך כך, כשיגיע לגיל 5, אפשר כבר להיעזר בטיפול פסיכולוגי לשיפור.

כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו