מריבות בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריבות בגן
    אמא
    11/09/2009

שלום שלום...

אני כותבת הרבה כאן בפורום על הבו שלי.. אני מודאגת ומנסה לעזור לו.

הוא בן שלוש וחצי ןיש איתו בעיות בגן, הוא מרביץ ומציק לחברים. זה לא נולד עכשיו בגן החדש, גם שנה שעברה זה היה. אבל הגננת בפעוטון מאוד התחברה אליו ואהבה אותו והצמידה אותו אליה במשך תקופה ארוכה עד שזה ירד קצת והיה שיפור.

היום שוב הגננת התלוננה שהוא מאוד מציק, וכן שאינו מסוגל לדחות שום סיפוק. היא לא נתנה לו להיות אבא של שבת אז הוא צרח על הרצפה...

כיום הוא מטופל אצל קלינאית תקשורת ובעוד חודש גם רב"ע. יש משהו שמטפל בתחום כישורי החברה? יש מישהו שיכול "לטפל" גם בי להנחות אותי קצת? נהיתי אמא טרודה ודאגנית, זה לא מתאים לי ומקשה עלי את החיים.. אני לא רוצה לעשות טעויות על הגב הקטן שלו.

אשמח לעצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריבות בגן

הוספת תגובה

• השתלבות חברתית

12/09/2009

אמא יקרה שלום,
    יש עוד ילדים כמו הילד שלך. אני מבינה שיש לו קשיים התפתחותיים, שכנראה מקשים עליו, ולכן יש גם ביטוי בהתנהגות החברתית שלו.
    לו הייתם מטופלים במכון להתפתחות הילד, יש בצוות גם פסיכולוגים, שמסייעים לצוות המטפל (קלינאית תקשורת ומרפאת בעיסוק) וגם יכולים להדריך את ההורים, בהיבט של קושי חברתי של הילד.
    אם אינך מטופלת במכון, בקשי את אחת המטפלות של הילד, להפנות אותך לפסיכולוגית שהיא מכירה, כדי שיעבדו יחד ויעזרו לכם.
    כל טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו