מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי הרדמותאורית24/11/2009
שלום רב,
כבר פניתי עם הבעיה לפורום וניסיתי לפעול לפי עצותיכם אבל זה לא עובד... לכן אני מנסה שוב-אולי
יש לכם עצה נוספת...
בני בן שנתיים וחודשיים. הולך לגן ופעיל אחר הצהרים. בצהרים ישן בגן כשעה וחצי. טקס השינה שלנו מתחיל בסביבות השעה 19:00. לאחר ארוחת הערב ואמבטיה אנחנו (בעצתכם) מעמעמים אורות, פותחים תוכנית בטלויזיה שהוא אוהב ובאופן כללי נכנסים לאוירה רגועה יותר בבית במטרה להרגיע אותו. בשעה 20:00-20:30 לוקחים אותו למיטה שלו. מרגע זה מתחילה השתוללות, בכי, צחוק, קשקושים בלתי פוסקים, בקשות לשתות, שירים, נסיונות לרדת מהמיטה ומה לא...עד שהוא נרדם לוקח לפעמים שעה וחצי וזה מתיש אותנו לחלוטין. ידוע לי שלוקח זמן להיכנס לשגרת השכבה לישון אבל זה נראה לנו כבר מוגזם והזמן שלוקח להרדים אותו כאילו מתארך מלילה ללילה. אציין כי הוא לא מסכים שלא אהיה איתו במיטה ואני נכנסת איתו למיטה עד שנרדם.
חשבנו להביא יועצת שינה אבל לא נראה לי שהיא יכולה לחדש לנו במשהו כי קראנו על הנושא והתייעצנו בפורומים ואנחנו פשוט מיואשים.
האם יש לכם עוד רעיון מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הרדמות
25/11/2009אורית שלום,
לצערנו, אין דרכי פלא. אפשר לנסות עוד לקצר את שנת הצהריים !
פרט לכך - הדרך היא להתמיד בעקשנות בהשכבה במיטה, בלא "להיכנע" לדרישות הילד, לצאת מהחדר ולהניח לו לבכות. יבכה שבוע-10 ימים, עד שילמד שלא עוזר לו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)