מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ פסיכולוגי לילדה מעוכבת התפתחותרחל08/12/2009
ערב טוב
ביתי בת 10 מאובחנת עם אטרופיה של הצרבלום. יש לה השגים מדהימים.
מגיל שנתיים היא עוברת טיפולים פרא רפואיים רבים אבחונים והרבה ריצות.
היא בת שניה. מיקומה בבית הוא בין שתי בנות מוכשרות ומצליחות באופן מיוחד בכל התחומים ב"ה
כל השנים היו לה בעיות התנהגות בעיקר בבית. אני מרגישה שגם לאחר עבודה נכונה וטיפול רגשי מעולה עדיין המקום בבית בעיתי ומזמין אירועים לא נעמים לה ולכל המשפחה.
ניסינו לתת לה כלים, ולחזק את דמויה בעיני עצמה, וכן להדיש ולהאיר את הנקודות החזקות והיכולות שבה. עדיין ההתמודדות בחזית קשה ובלתי נשלטת.
אולי יש לך עצה או רעיון שנוכל להעזר בו ולהביא להקלה על ילדתינו המתוקה ועל שאר בני הבית
תודה מראש
ולילה טוב
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ פסיכולוגי
09/12/2009רחל שלום,
ראשית, אני מצטערת לשמוע על הקשיים שכולכם חשים.
אינך מפרטת לגבי בעיות ההתנהגות, ולכן קשה לי לתת לך עצות ספציפיות.
כמו כן, לדעתי, לא כל בעיות ההתנהגות הן ממקור רגשי. צריך להבין, שכשהמוח פגוע, חלק מההתנהגויות הן לא בשליטה של האדם, וקשה מאד ללמד אותו לשלוט או לשנות התנהגויות מסויימות. לכן, בהרבה מקרים חייבים להיעזר בטיפולים תרופתיים, שמשנים את פעילות המוח, ומאפשרים השפעה טובה יותר של הטיפול הפסיכולוגי.
באופן כללי, אני מציעה לך להתייעץ עם פסיכיאטר ילדים מומחה.
בהמשך, יש פסיכולוגים מיוחדים, שמומחים בטיפול בילדים פגועים (כמו למשל ילדים עם תסמונות כמו דאון, וויליאמס, טורט וכד') ועובדים איתם על עיצוב התנהגות. ישנה עמותה שנקראת "איתן" (איגוד ישראלי לתסמונות נדירות). נסו לפנות אליה, אולי הם יציעו לכם כתובת של איש מקצוע מומחה ובעל נסיון עם ילדים כמו בתכם.
כל טוב ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)