בת שנה ושמונה מרפס פתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ושמונה מרפס פתוח
    שלי
    26/12/2009

לביתי בת השנה ושמונה חודשים עדין המרפסים פתוחים כרגע אני ממשיכה במתן ויטמין D שאמור היה להשפיע על כך
    ביתי גם נמצאת בעיכוב התפתחותי ורק עכשיו מתחילה ללכת ליד שולחנו ורהיטים ולעבור ממקום למקום וגם לגרור כיסאות כמו כן אובחנה כבר מגיל שלושה חודשים כהיפוטונית עם גמישות יתר וטונוס נמוך
    מטופלת בהתפתחות הילד הפיזיוטרפיסטית שלה נגעה לה בראש ואמרה לי שהרמפסים עדין פתוחים מאוד האם יש לזה קשר גם לעיכוב? מה עלי לעשות עוד לקחנו לה עכשיו בנוסף לפיזיוטרפיה בהתפתחות הילד ליווי התפתחותי וגם רשמתי אותה לשחיית תינוקות שאמור לחזק אותה
    ובנוסף אני ניגשת לקבוע תור לקלינאית תיקשורת כי אינה מדברת ברור ואין אוצר מילים רחב מאוד רק עכשיו מתחילה יותר
    כעת אני קצת בלחץ בגלל כל העיכוב ומפחדת למען האמת לשדר לילדה את הלץ בגן דווקא אורמים לי שהיא התקדמה ושהיא בסדר ומנסה לתקשר כל הזמן
    יש מצב שכל הבעיות אף נובעות ממרפסים פתוחים מתי אמור להיסגר כבר בהנחה שהיה אור עד גיל שנה?
    סליחה על כל השאלות והאורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה ושמונה מרפס פתוח

הוספת תגובה

• מרפס פתוח

ד''ר מיקי הר-גיל
    28/12/2009

שלי בוקר טוב
    המרפס הקדמי נסגר בדכ עד גיל 18ח, אולם אנו רואים מרפס פתוח בילדים גם אחרי גיל זה בדכ הדבר אינו דורש בירור מיוחד .
    בשל האיחרו ההתפתחותי היתי מתיעץ עם רופא הילדים שלך במידה ויש ספק מפנה לנוירולוג ילדים להערכה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שלי
    28/12/2009

עקב בעיה גנטית אנחנו אף מטופלים אצל נירולוגית ילדים בדנה המוסמכת לבעיה זו ביתי מגיל 3 חודשים במעקב אחת לחצי שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו