התיעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות דחופה
    שגית
    29/12/2009

לד"ר מיקי שלום רב :
    אני לא בטוחה שתוכל לעזור לי או אפילו ליעץ לי אבל בכל אשאל .
    יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים .
    בשבועיים וחצי האחרונים יש לו כאבי בטן +כאבים בפי הטבעת בזמן שהינו אמור לעשות את צרכיו .{לא נראה שיש לו דם בצואה }
    לקחתי אותו לבדיקות במיון +רופאת ילדים ביצעו לו בדיקות של :
    ספירת דם ,שקיעת דם ,בדיקת פרזיטים ,דם סמוי בצואה ,בדיקה של כירורג ,צילום רנטגן ,אולטרסאונד ,אך לא מצאו דבר,נראה שהכל "תקין ".
    אני ממש מיואשת מפני שבני סובל כבר הרבה זמן אך איני יודעת כיצד לפתור את הבעיה .
    לאף אחד אין תשובה לתת לי לכן אנחנו מבצעים כל הזמן בדיקות .{עכשיו הרופאה הביאה לי בדיקה של גסטרולוג רק לאחר שאני לחצתי עליה }
    רציתי לדעת האם יש לך משהו להמליץ לי ? על בדיקה מסויימת ? לפנות למישהו ?
    אודה לך אם תענה לי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות דחופה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד''ר מיקי הר-גיל
    31/12/2009

שגית שלום רב
    מצטער על העיכוב
    כאבי הבטן בילדים הינם דבר שכיח , בבטן מס רב של אברים .. כבד טחול ללבלב מעיים כליות וכו
    כאבי בטן וכאבים בפי הטבעת דבר ראשון היתי נותן טיפול לתולעים , אין דרך שאפשר למצוא אותםץ
    הדבר השני שעולה עצירות לא דברת על יציאות כאבי בטן ובפי טבעת עם יציאה דבמית מעלה שאלה של עצירות ( אפשר לראות זאת בצילום בטן שנעשה).
    איך המשקל ?
    גסטרו ילדים - זה רעיון טוב אם כי לאחר הבירור שנעשה אין להם הרבה מה לעשות , אבל לדעתי יש צורך בביקורת אחת לפחות אצל רופא מקצועי בתחום .
    עדכני אותי אם תרצה
    מקווה שיעבור מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו