מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה ובוכה המון.דנה20/01/2010
שלום רב, ביתי בת שנה ונכנסה לפני כ שלושה חודשים למעון לאחר מספר נסיונות עם מטפלות שלא צלחו. היא פשוט היתה בוכה במשך כמה שעות עד שהיתה נרדמת והיתי חוזרת זה היה בעקבות לימודי בערבים. במעון, היא בוכה כ 10 דק עד כשאנחנו מורידים אותה ולאחר שאנחנו הולכים היא נרגעת והמטפלת אומרת שאוכלת היטב, משחקת ונינוחה רוב הזמן. הבעיה התחילה עם תחילת לימודי ובזמן הכניסה למעון.
א. הילדה מרגע הכניסה לבית איננה רוצה לעסוק בדבר פרט מלהיות מורמת על ידי.
ב. במפגשים משפחתיים ואף לעיתים קרובות עם אביה היא לא מוכנה ללכת לאף אחד , ובוכה אם אני מוסרת אותה לכמה דקות.
ג. היא החלה להרביץ כאשר היא למשל רוצה לינוק ואני לא מאפשרת, או שהיא לא מקבלת משחק מסוים. ואף מתוך שינה היא שורטת ובוכה. בנוסף היא מושכת לעצה בשערות עד לתלישה.
ד. היא איננה מוכנה לאכול שום אוכל מוצק פרט להנקה בבית.
ה. היא כל הזמן צורחת, מכל סיבה ודבר.
אינני יודעת אם הבעיה נעוצה במעון , (המכיל 3 ילדים ואחת בת שנתיים שכן חוטפת צעצועים וכדומה).
או בהעדרי לפתע מקרבתה (הייתי איתה 9חודשים בבית )
אודה מקרב לב על כל תשובה והכוונה,
בתודה ,
דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוכה המון
25/01/2010דנה יקרה
את מפרטת שורה ארוכה של דברים שמטרידים אותך
אני ממליצה פה על בירור מעמיק יותר ומציעה לך לגשת ליעוץ אצל פסיכולוג התפתחותי על מנת להקל על שתיכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)