לחוצה מאוד triple x

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה מאוד triple x
    רוסה ט
    03/02/2010

שלום אני בת 23 יש לי בן הא בריא ומתפתח יפה מאוד .אני בהריון כבר בחודש שישי ועשיתי את כל הבדיקות סקרת מערכות מוקדמת ומאוחרת הם תקינים גם חלבון עוברי תקין שיצא 1:984 אני עשיתי גם מי שפיר וקבלתי תשובה של 47 ,xxxx triple x אני הייתי גם בייעוץ גנטי וקבלתי הסבר שזה בסדר תינוקת רגילה אין שום בעיה ואמרו לי אולי תהיהי גבוה ותקבל ווסת בגיל מוקדם עם זה ככה אני ליאעשה הפסקת הריון אני ממש צריכה עזרה מה לעשות עם היא תהיהי באמת ילדה רגילה והיו לה חיים רגילים כמו אצל כל הבנות אני רוצה את התינוקת עם אתם יכולים לעזור במשהו אני מבקשת מאוד תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה מאוד triple x

הוספת תגובה

• triple x

ד''ר מיקי הר-גיל
    04/02/2010

שלום
    ברוב המקרים בנות עם 3X גודלות ללא בעיות מיוחדות.
    עלולים להיות שיניים במחזור הנשי, לעיתים קיימים לקוי למידה קשיים בהתפתחות השפה , בדרך כלל מדובר בדברים קלים הנתנים לפתרון ללא בעיות מיוחדות.
    בהצלחה ומזל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה .לא חייב לעשות הפסקת הריון

רוסה ט
    05/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו