ילד מקסים בן כמעט שלוש לא גמול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מקסים בן כמעט שלוש לא גמול
    דיני
    07/04/2010

שלום רב,
    אמיר הוא הילד הקטן שלנו יש לו שתי אחיות יותר גדולות נעמה בת ארבע פלוס ונויה בת כמעט תשע
    הוא ילד אהוב ומחובק הוא נותן לנו המון אהבה ואנחנו לו יש לנו שני נושאים שמציקים לנו בקשר אליו
    1. הוא מדבר לא ברור
    2. הוא מסרב להיגמל, כלומר זה לא בא לו כמו שלבנות בגיל שנתיים וחצי בערך.
    הוא לא עושה שום סימן שבא לו להיגמל, ניסינו לחבב עליו את השירותים והאסלה אבל עושה רושם שהוא קצת פוחד בלי קשר הוא לא אוהב דברים חדשים : במוסיקה זה אותו דיסק עם אותו שיר
    בדרך הביתה מהגן זו צריכה להיות אותה הדרך חשוב לו מאד לעשות את אותם הדברים וקשה לו לשנות
    שנה הבאה הוא הולך לגן עירוני ואני מרגישה לחץ לגבי זה
    אני מורידה לו טיטול בבית והוא לא מודיע שהוא צריך פיפי וכו מה לעשות? אני מרגישה שזו כאילו פעם ראשונה שאני גומלת ילד או ששכחתי מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה

08/04/2010

דיני שלום,
    הילד שלכם כנראה קצת יותר נוקשה מאחיותיו, מתקשה להתרגל לדברים חדשים, ולכן - קצת יותר קשה לגמול אותו. אולי גם איננו עדיין ממש בשל.
    עצתי - להמתין עוד קצת בסבלנות. זה בא. אפשר להמשיך להציע לו ללכת לשרותים, אולי לנסות לקנות לו סיר נחמד. אין דאגה. זה מגיע.
    כל טוב!
    לגבי הדיבור הלא ברור : אפשר לבקש הפנייה לקלינאית תקשורת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

דיני
    08/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו