מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 7 חודשים ושבועשירה15/05/2010
שלום לאחרונה שמתי לב שביתי מזיזה את ראשה מצד לצד מהר היא עושה זאת בערך 3 או 4 פעמים ביום ניגשתי לרופא ילדים שאמר שזו תופעה מוכרת שאכן לתינוקות יש תנועות שחוזרות על עצמן מהשמדאיג אותי הוא שהיה לה איחור קטן מבחינת מוטוריקה גסה החלה להתהפך בגיל 6 חודשים ו 3 שבועות והרופא ילדים אמר שטונוס מעט ירוד בחגות הכתפיים מבחינת מוטוריקה עדינה היא מחזיקה בקבוק כלומר אוכלת לבד מעבירה חפץ מיד ליד מוציאה את המוצץ מפיה ומחזירה אותו לפה מכניסה חפצים וידיים לפה, תינוקת שמאושרת לראות אותי, שמביאה את פיה לפנים שלי ונמרחת עלי, היא מגיבה לשמה או לקול מקור קול, ובדיקת שמיעה תקינה . שאני מניחה אותה בסלון על ביטנה והטלויזיה פתוחהבערוץ ביבי היא מסתכלת זה מענין אותה היא צוחקת בקול, שאני פונה אליה בחיוך היא מחזירה חיוך שהיא רואה אנשים מוכרים לרוב היא מחייכת אלהם מבחינת שפה היא יותר מקשקשת אה לעיתים בה רה דה אך הדומיננטי בהחלט הברות אה בטיפת חלב לאחרונה אמרה שיש לה קצת קפיצה בהיקף ראש שהיא בכל הפרמטרים אחוזון 50 אך אני נלחצתי מפחד מקפיצת ראש ושלפעמים בלי סיבה היא נותנת צרחה של בכי היא לא אוהבת שמלבישים אותה או מציקים לה אבל היא אוהבת שאני מרימה אותה אוהבת את המגע שלי מאוד שאני מניחה לה צעצוע רואים שהיא מנסה להגיע אליו אני מאוד מפחדת שלגבי התנועות המוטוריקה השפה אם משהו לא תקין אצלה. זה פחות או יותר על הקטנה שלי האם יש ממה להילחץ או שזה בסדר אני מאוד מפחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 7 חודשם ושבוע
שירה15/05/2010יש לציין שההיפוך מבטן לגב נעשה בערך גיל 5 חודשים ומגב לבטן 6 חודשים ו 3 שבועות ויש לציין גם שלאחרונה אם חפץ נופל לרצפה היא מתכופפת לראות אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות של הראש
ד''ר יהודה ברק15/05/2010לאם שלום
לפי התאור אכן מדובר בתינוקת מפותחת יפה מאוד ואין כול סיבה לדאגה. סביר להניח שהתופעות של הזזות הראש מצד לצד תחלופנה ללא כול טיפול.
בברכה
דר ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)