התנהגות לא טובה לאחרונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות לא טובה לאחרונה
    VN88208
    23/05/2010

שלום בני בן שנתיים ושלושה חודשים עד לפני כחודש ימים היה ילד טוב מקשיב מתחשב מזה חודש התחיל להיות עצבני לא רגוע מרביץ נושך זורק דברים וכד'... בגן הגננת מתלוננת כל הזמן שאני צריכה לדבר איתו ושהיא לא מצליחה להרגיע אותו
    כמובן שניסיתי להבין מה קורה בגן אך גם בבית זה קורה הוא מרביץ לי לבעלי ולכל הסובבים.
    הגננת שמה אותו בפינת החשיבה וזהו... כך גם אני נוהגת
    האם אנו נוהגות נכון האם יש לך דרכים נוספות לייעץ לי אני יודעת שמילת המפתח היא סבלנות
    כשאני שואלת אותו למה נשכת הוא אומר לי שהוא לא נשך אלא ילד אחר נשך אותו (כמו החתול שנשך אותו לפני כחודש ימים עם שכחתי לציין)

אשמח לעזרתך תודה אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות לא טובה לאחרונה

הוספת תגובה

• התנהגות לא טובה

24/05/2010

נשיכות הן תופעה ידועה בגיל שנתיים, הן משום שהילד עדיין אינו מסוגל להתבטא בחופשיות, ולכן מתבטא "עם הגוף", והן משום שגיל שנתיים הוא גיל של מרד, של מאבק על עצמאות, של שלב ה"לא-לא".
    בוודאי שצריך לשדר לילד שזה אסור : לבטא כעס כשהוא מתנהג כך, להראות לו שאנחנו לא מרוצים.
    זה עובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו