הרגעה עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגעה עצמית
    אימא
    24/07/2010

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה...
    בני נוהג להרגיע את עצמו לפני שינה או עם קימה, על ידי כך שהוא מלטף את הידיים של בעלי (משחק עם השיער) או מלטף את הראש או הגבות שלנו... זה נשמע מצחיק אבל המגע עם השיער מאוד מרגיע אותו. אני בשלב מסוים מאבדת סבלנות ומסבירה לו שזה לא כל כך נעים לי אבל בעלי מסוגל אפילו להגיש לו את הזרוע על מנת שישחק איתה.
    שאלתי היא - האם כדאי לעזור לו להפסיק עם מנהג זה? הוא בן שנה ו- 11 חודשים, מפותח מכל הבחינות, רגיש ותקשורתי (נמצא בגן). אני שואלת זאת גם על רקע של לידה צפויה נוספת בחודש הקרוב. מניחה שכשיהיה לו אח קטן חדש הוא יזדקק עוד יותר לתחושת קרבה וביטחון.
    תודה מראש,
    אימא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגעה עצמית

הוספת תגובה

• הרגעה עצמית

25/07/2010

אמא יקרה שלום,
    אין לי עצה מקצועית חותכת לשאלתך. אין נכון או לא נכון בעניין זה. יש גם מבוגרים, בעיקר נשים, שרואים אותן יושבות וחולמות, תוך כדי סלסול קווצת שיער....
    זה תלוי בגישה שלכם ובסבלנות שלכם.
    לחלופין, אפשר לתת לו משהו אחר למולל, כמו סרטוט רך, או בובת-פרווה. לפעמים זה תחליף מוצלח.
    כדאי לנסות.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו