מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גם אני לא נעניתי - אשמח לתשובה :)שני13/08/2010
שלום רב,
בני בן שנה ושבועיים. בגיל שנה ערכנו לו בדיקות דם מורחבות בשל עיכוב מוטורי. הוא נמצא בפיזיותרפיה מגיל 10.5 חודשים. החל לזחול גחון בגיל 10.5 חודשים (יומיים לאחר תחילת הפיזיותרפיה) ותוך חודשיים כבר מתיישב יציב ומנסה לטפס עם תמיכה כשהוא על 6. כעת עומד כשתומך ידיו בספה/בנו/כסא, אך לא יציב. לציין כי הפיזיותרפיסטית ציינה התפתחות מהירה בעקבות התרגול.
מבחינה מוטורית טרם מדבר, ממלמל אך לא מאוד מגוון לגילו (בעבר אמר את ההברות בה-בה וזה נעלם לו). טרם מחקה - כפיים, שלום או "ידיים למעלה". טרם מצביע.
ניכר שמבין הוראות: תן לי, תכניס לקופסא, בוא, איפה אור, איפה x (כל דבר שהוא) - מסתכל לעבר. מסתכל כשקוראים לו. מסתיר את פניו מתוך כוונה שנאמר לו "קו-קו" או "איפה x, הנה x" ונהנה.
ילד חייכן, חברותי ושמח.
הרגע קיבלתי את תוצאות הבדיקות ואני מאוד מאוד מודאגת וחוששת מהערכים החריגים. אשמח לדעתכם המלומדה. הערכים החריגים:
ALK.PHOSPHAT. 1224.85 U/L ( 60.00- 320.00)
CPK 233.00 U/L ( 40.00- 230.00)
CREATININE SER 0.24 MG/DL ( 0.30- 0.80)
HDL-CHOLEST. 34.55 MG/DL ( 40.00- 85.00)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
14/08/2010שני שלום,
ציפיתי שד"ר יהודה ברק, שהוא נוירולוג ילדים ומשתתף בפורום, יענה לך, ואינני יודעת מדוע אינו עונה. אולי אפשר שתפני להנהלת הפורום, והם יסבירו לך.
אני - אינני רופאה, ואין בסמכותי לייעץ בעניין תוצאות הבדיקות.ובכלל - אינני רואה באינטרנט דרך ראוייה לאבחון ילד. אנחנו זקוקים לבדיקה פיזית, ולראיית התמונה הכוללת. הרי איננו מטפלים בבדיקות מעבדה. אנו מטפלים בילד !
הקשיבי להסבריו של רופא הילדים שלכם ושמעי מה דעתו ומה המלצותיו להמשך הבירור.
אם אינך סומכת עליו מסיבה כזו או אחרת, פני לחוות-דעת שנייה.
כל טוב, והרבה בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)