מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכבת הגיל בגן לילד בן שנה ו3 חודשיםישראל05/09/2010
שלום
בני בן שנה ו 3חודשים והתחיל החודש גן בפעם הראשונה בחייו.
בגן החליטו שבני יהיה בתינוקייה שהגילאים הם חצי שנה עד שנה וחמישה חודשים.
אני מוטרד מהנושא כי בתינוקייה אין לו ממש ממי ללמוד ולהתפתח כי הוא בן הגדולים.
ישנה עוד כיתה של שנה וחמש עד שנתיים ורציתי לדעת האם לא יהיה זה יותר מתאים לכיתה זאת?
כך הפעילויות יהיו יוצר מפתחות וגם האינטרקציה בין הילדים תיהיה יותר מפותחת.
בהערכה,
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבוץ בשכבת גיל מתאימה
05/09/2010ישראל שלום,
אתה בהחלט נשמע צודק ומשכנע, ואני מציעה לך לא לוותר. לפעמים השיבוץ בשכבת גיל נעשה על בסיס מספר הילדים, כדי שלא יהיו יותר ילדים בשכבת גיל מסויימת, ולא משום שהם מתאימים לשכבה כזו או אחרת.
מקווה שיאפשרו לכם. זה בהחלט חשוב עבור הילד להיות בסביבה של ילדים אחרים בני גילו.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוץ בשכבת גיל מתאימה
רינה07/09/2010ד"ר יוכי שלום
תודה על תשובתך ועל זמנך שאת מבלה בפורום הזה...
התשובה שלך רק חיזקה את הדעה שלי כמובן.. והיום הייתה לי פגישה עם מפקחת הגנים (פרטי) הפגישה הייתה מאוד וויכוחית! שוב הילדה שלי היא בת 3 עוד שבועיים נמצאת בקבוצה בת 18 ילדים מתוכם 5 הם בני 3.. ו-13 ילדים הם בני 2.3-2.6. יש עוד קבוצה (אחרונה) בה כ 20 ילדים וחצי מהם בני 3+ וחצי 4+. המפקת טוענת כי זו חלוקה הכי טובה ילדה שלי כי יש גם בני גילה בקבוצה שלה וכי בקבוצה מעל יש ילדים שהם בני 4+ וילדה בת 3 יהיה לה קשה להתמודד איתם.
בשיחה איתה לא ויתרתי לה ונקבעה עוד פגישה לשבוע הבא אחרי שהמפקחת תכיר כל הילדים בשתי הקבוצות וכנראה לפי זה תהיה החלטה שבוע הבא האם להעביר אותה או לא...
אני לא יודעת איזה עוד תרוץ היא תוכל להביא שבוע הבא כי מבחינתי היא חייבת לעבור קבוצה.
אני פונה אליך בתור מישהי מקצועית בעניין..האם באמת ללכת איתם עד הסוף עד שיעבירו אותה אושזה לא כזה נורא... אני לא רוצה שבסוף האגו שלי או שלהם ינצח אני באמת רוצה טובת הילדה.
לא ציינתי כי ילדה חמודה מאוד, זורמת, לומדת דברים חדשים, מתחברת לילדים גם מחוץ לגן...
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכבת גיל מתאימה
09/09/2010רינה שלום,
בהחלט יש מקום להתעקש עם המפקחת, או לשקול העברה לגן אחר.
מאחלת לכם בהצלחה, ושנה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)