מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת חודשייםזינה26/09/2010
שלום לכם
יש לי בת חודשיים מדהימה היא רק יונקת ממני
הבעיה שלי שהיא כל הזמן בוכה כשתרצה לאכול לישון וכדומה כל זמן היא בוכה עד שמרימים אותה ולא יכולה לישון אלה אחרי שתוספת את השד ומניקה ממינו קצת
אני לא יכולה לעשות כלום בבית כל הזמן היא רוצה להיות על הידיים כמעת והתיאשתי ממנה ובמהלך היום היא יושנת מעט מאוד ובלילה אחרי 12 יושנת 4-5 שעות בריצוף
לפי בדיקת רופה אין שום בעיה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בוכה
ד''ר יהודה ברק27/09/2010שלום לאם
תינוקת בוכה זה בדרך כלל עניין של אופי של תינוק. יש תינוקות שקטים מאוד ויש תינוקות שאינם מפסיקים לדרוש תשומת לב ובוכים הרבה. לא מדובר בבעיה רפואית ולכן הרופאה לא מצאה דבר. מדובר בבעיה התנהגותית בלבד. מומלץ מאוד לא להשתמש בשד כמוצץ לתינוקת אלא להנקה בלבד כיוון שהדבר עלול לגרום לסדקים בפטמה ולזיהום בשד שממנו תסבלי את וגם התינוקת. אשר לבכי, מותר לתינוקת לבכות הדבר אינו מזיק לבריאותה אין צורך להחזיק אותה כול הזמן על הידיים והיא תתרגל לכך שאין לוקחים אותה בכול פעם שהיא בוכה. אני יודע שהדבר אינו פשוט. קשה לשמוע תינוקת בוכה אבל אין ברירה אם ברצונך להרגיל אותה שאינך יכולה לעמוד לשרותה במשך 24 שעות ביממה.
בהצלחה דר' בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)