משיכת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכת שיער
    הילי
    14/10/2010

בת שנתיים. עדיין לא בגן.נולד לה אח לפני חודש. מגיבה בשמחה והתלהבות למיפגש עם ילדים אחרים אולם מיד מושכת להם בשיער בכוח רב והם מיד בוכים. זו תופעה חדשה ואני ממש צריכה להרחיק אותה מילדים. למה זה קורה ומה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכת שיער

הוספת תגובה

• משיכת שיער - תגובה

14/10/2010

שלום,
    לא אמרת איך השפה שלה. זה קורה הרבה כאשר הילד עדיין אינו מדבר, ואז הוא מחפש ליצור קשר ע"י מגע פיזי : בדרך כלל זה מכות או דחיפות. התופעה נעלמת, כאשר הילד לומד לדבר.
    כשאת נוכחת בארוע כזה, צריך לומר לילדה שאסור, לתפוס לה את הידיים ולהרחיק אותה מהילד שבו פגעה. היא תבין שעשתה מעשה רע, ובעוד זמן-מה בוודאי תפסיק.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילדה מדברת

הילי
    16/10/2010

מאד יפה לגילה. כמעט הכל. המשיכה היא בכוח רב וקשה לי לבלות איתה במחיצת ילדים כי ההורים שלהם נורא כועסים. לא עוזר שאני אומרת ומרחיקה . ממה זה נובע בכזאת עוצמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילדה מדברת - תגובה

16/10/2010

יש ילדים שיש להם משיכה לשיער, יש ילדים שיש להם צורך לנגוע, להתקרב מאד לאדם אחר.
    נסי להגיד לה לא לנגוע לפני שאתם יוצאים למפגש עם ילדים אחרים. הזכירי לה זאת כמה פעמים. נסי לעצור בה לפני שהיא עושה זאת, למשל, ע"י קריאה בשמה.
    אני מעריכה שזה יחלוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו