מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכת שיערהילי14/10/2010
בת שנתיים. עדיין לא בגן.נולד לה אח לפני חודש. מגיבה בשמחה והתלהבות למיפגש עם ילדים אחרים אולם מיד מושכת להם בשיער בכוח רב והם מיד בוכים. זו תופעה חדשה ואני ממש צריכה להרחיק אותה מילדים. למה זה קורה ומה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכת שיער - תגובה
14/10/2010שלום,
לא אמרת איך השפה שלה. זה קורה הרבה כאשר הילד עדיין אינו מדבר, ואז הוא מחפש ליצור קשר ע"י מגע פיזי : בדרך כלל זה מכות או דחיפות. התופעה נעלמת, כאשר הילד לומד לדבר.
כשאת נוכחת בארוע כזה, צריך לומר לילדה שאסור, לתפוס לה את הידיים ולהרחיק אותה מהילד שבו פגעה. היא תבין שעשתה מעשה רע, ובעוד זמן-מה בוודאי תפסיק.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה מדברת
הילי16/10/2010מאד יפה לגילה. כמעט הכל. המשיכה היא בכוח רב וקשה לי לבלות איתה במחיצת ילדים כי ההורים שלהם נורא כועסים. לא עוזר שאני אומרת ומרחיקה . ממה זה נובע בכזאת עוצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה מדברת - תגובה
16/10/2010יש ילדים שיש להם משיכה לשיער, יש ילדים שיש להם צורך לנגוע, להתקרב מאד לאדם אחר.
נסי להגיד לה לא לנגוע לפני שאתם יוצאים למפגש עם ילדים אחרים. הזכירי לה זאת כמה פעמים. נסי לעצור בה לפני שהיא עושה זאת, למשל, ע"י קריאה בשמה.
אני מעריכה שזה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)