קימה באמצע הלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קימה באמצע הלילה
    נגה
    07/11/2010

שלום,
    בני בן שנתיים ועשרה חודשים, ילד מקסים! מאוד חכם ומפותח לגילו. מזה כמה חודשים הוא מתעורר באמצע הלילה ובא אלינו למיטה. לי אין שום התנגדות לקבל אותו לשון לצידי, אבל בעלי מתנגד לכך מאוד. הוא טוען שיש לקבוע גבולות ברורים ומיטת ההורים אינה מקום בשבילו. יש לנו ויכוח קשה בנושא. משום שהוא לוקח את בני לחדרו - תוך שהילד צועק ומתנגד.. הוא מאוד עקשן, ואינו מוותר.. ולבסוף לאחר זמן הוא אכן נרדם, אבל אני לא מסכימה לזה.בעלי טוען שמאחר שכמה פעמים נכנסתי לחדר, תוך המהומה, הילד מצפה שאגיע ולכן הוא לא מוותר. יש לציין שיש לנו תנוקת בת חמישה חודשים, שישנה איתי לרוב.
    מה לדעתכם עלי לעשות?
    תודה מראש טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קימה באמצע הלילה

הוספת תגובה

• קימה באמצע הלילה - תגובה

08/11/2010

שלום,
    אין גישה אחת, כפי שאת רואה, וכל אחד מצדד בגישה שנוחה לו.
    אני בעד התעקשות, עד שהילד ילמד שמקומו לא במיטת ההורים.
    כנראה, שתצטרכו לערוך דיון מעמיק בין שניכם, כדי להגיע להחלטה המקובלת על שניכם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נגה
    08/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו