עזרה בהחלטה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהחלטה חשובה
    אני
    30/11/2010

שלום
    יש לי בן בגיל 1.11 כרגע הוא נמצא אצל מטפלת כאשר הוא הכי גדול ושאר הילדים הם מתחת לגיל שנה יחד עימו 5 ילדים
    האם כדאי להעביר אותו לגן שבו הוא יהיה הכי קטן ובו כעת 7 ילדים בני שנתיים עד שלוש

כרגע הוא מפותח לגילו , הולך ,מצייר, מדביק מדבקות, מדבר קצת מילים, ומבין המון
    האם אתם חושבים שאם אני אשאיר אותו אצל המטפלת זה יפגע בהתפתחות שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהחלטה חשובה

הוספת תגובה

• עזרה בהחלטה חשובה - תגובה

01/12/2010

שלום,
    קשה לתת לך תשובה, למרות שאת חשה כי מדובר בהחלטה חשובה מאד.
    בעיני, ראשית - אין אידיאלי בחיים. שנית - תלוי איך הגננת מתנהלת. הרי בגן כל כך קטן, יש אפשרות לעבוד עם כל ילד באופן יחידני. שלישית - בגיל זה, חשוב במיוחד החום ותשומת-הלב שהגננת מעניקה, ולאו דווקא גיל הילדים.
    בסיכום, אם הגננת טובה בעינייך, הייתי משאירה את הילד השנה בגן.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - עזרה

אני
    01/12/2010

אם הבנתי נכון ... מה שחשוב מאוד זה החום ואהבה שהוא יקבל
    אני יודעת שחום ואהבה הוא יקבל יותר אצל המטפלת
    האם כדאי להשאיר אותו אצלה? האם זה יפריע להתפתחות שלו עצם העובדה שמשחק עם ילדים קטנים ממנו בני שנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אני
    01/12/2010

יש לי ילדה בת 3 וחצי חודשים שתהיה עימו אצל המטפלת
    כשילדתי הוא לא הבין כל כך שיש לו אחות - אולי עצם העובדה שיהיו יחד
    והוא כבר מתחיל לשחק איתה ולחקות אותה תיצור בינהם סוג של קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו - תגובה

02/12/2010

שוב שלום,
    לגבי אחותו - זו איננה חברותא. את הקשר עם אחותו הוא יכול ליצור גם דרככם, ההורים.
    להיפך אולי - כשיהיה בבית רק עם אחותו התינוקת, והמטפלת תהייה יותר עסוקה בה, הקנאה עלולה להתחזק.
    זה בהחלט לא רעיון מוצלח בעיני.

לגבי הגן - ההבדל בינו לבין הילדים האחרים איננו כה גדול, וזו בכל זאת קבוצה חברתית.
    קשה לי לתת לך תשובה מדוייקת, הרי אין כאן ממוצע מתמטי. את צריכה לשאול את הגננת עד כמה יש אינטרקציה בין הילדים.זה מה שחשוב בגן. בנוסף, כמו שאמרתי, הדמות והיחס של הגננת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו