מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בהחלטה חשובהאני30/11/2010
שלום
יש לי בן בגיל 1.11 כרגע הוא נמצא אצל מטפלת כאשר הוא הכי גדול ושאר הילדים הם מתחת לגיל שנה יחד עימו 5 ילדים
האם כדאי להעביר אותו לגן שבו הוא יהיה הכי קטן ובו כעת 7 ילדים בני שנתיים עד שלוש
כרגע הוא מפותח לגילו , הולך ,מצייר, מדביק מדבקות, מדבר קצת מילים, ומבין המון
האם אתם חושבים שאם אני אשאיר אותו אצל המטפלת זה יפגע בהתפתחות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהחלטה חשובה - תגובה
01/12/2010שלום,
קשה לתת לך תשובה, למרות שאת חשה כי מדובר בהחלטה חשובה מאד.
בעיני, ראשית - אין אידיאלי בחיים. שנית - תלוי איך הגננת מתנהלת. הרי בגן כל כך קטן, יש אפשרות לעבוד עם כל ילד באופן יחידני. שלישית - בגיל זה, חשוב במיוחד החום ותשומת-הלב שהגננת מעניקה, ולאו דווקא גיל הילדים.
בסיכום, אם הגננת טובה בעינייך, הייתי משאירה את הילד השנה בגן.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - עזרה
אני01/12/2010אם הבנתי נכון ... מה שחשוב מאוד זה החום ואהבה שהוא יקבל
אני יודעת שחום ואהבה הוא יקבל יותר אצל המטפלת
האם כדאי להשאיר אותו אצלה? האם זה יפריע להתפתחות שלו עצם העובדה שמשחק עם ילדים קטנים ממנו בני שנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
אני01/12/2010יש לי ילדה בת 3 וחצי חודשים שתהיה עימו אצל המטפלת
כשילדתי הוא לא הבין כל כך שיש לו אחות - אולי עצם העובדה שיהיו יחד
והוא כבר מתחיל לשחק איתה ולחקות אותה תיצור בינהם סוג של קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו - תגובה
02/12/2010שוב שלום,
לגבי אחותו - זו איננה חברותא. את הקשר עם אחותו הוא יכול ליצור גם דרככם, ההורים.
להיפך אולי - כשיהיה בבית רק עם אחותו התינוקת, והמטפלת תהייה יותר עסוקה בה, הקנאה עלולה להתחזק.
זה בהחלט לא רעיון מוצלח בעיני.
לגבי הגן - ההבדל בינו לבין הילדים האחרים איננו כה גדול, וזו בכל זאת קבוצה חברתית.
קשה לי לתת לך תשובה מדוייקת, הרי אין כאן ממוצע מתמטי. את צריכה לשאול את הגננת עד כמה יש אינטרקציה בין הילדים.זה מה שחשוב בגן. בנוסף, כמו שאמרתי, הדמות והיחס של הגננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)