לד"ר יוכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר יוכי
    נ
    12/12/2010

שלום ושבוע טוב
    ביתי בת השנתים וחודש כמעט.
    אספר עליה ואת תתני לי תמונת מצב,
    היא בגיל 8 חודשים אמרה לה צה(לא רוצה ) והיא כן מרכיבה משפטים למשל אומי עילי לקח לי וכו' , היא אומרת המון דברים ומילים אך לא את האות הראשונה ממש ברור . היא רואה זרים היא צורחת היא בגן מגיל 11 חודשים . היא עושה לי "סרט " כל בוקר מה היא לובשת וכבר 3 חודשים.. לא מוקדם?? היא פשוט באמצע הלילה שמבקשת מוצץ היא בודקת בחושך אם בטעות הבאתי לה מוצץ שהיא לא אוהבת "בצבע כמו של אח שלה" היא רוצה רק להחליט מאוד אוהבת לתת "כפות" אם משהו לא מוצא חן בעיניה ......בקיצור מה דעתך ואיך מתמודדים ? ועוד דבר היא מאוד נהנת שאני "זורמת איתה בראש שלה" כי אני לא רואה במלחמה משהו טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר יוכי

הוספת תגובה

• לד"ר יוכי - תגובה

15/12/2010

שלום,
    הבנתי שיש לך ילדה דעתנית ועקשנית, והיא רגילה לשלוט. חלק מזה מושפע כנראה מהאישיות שלה, וחלק - אולי, מכך שאתם מאפשרים לה.
    החינוך הוא תמיד "חיבור" של גישת ההורים והאופי של הילד.
    כפי שאת אומרת, את אינך רוצה "להילחם" בה, ומעדיפה לוותר ו"לזרום" איתה. זו בחירה שלך.
    אני מקווה שגם הגננת בגן, גם בהמשך הדרך, תהייה מוכנה לוותר לה. אבל אם לא - תהייה לך בעייה !
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו