מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה ממטרנהקיילי04/01/2011
צהריים טובים!
בני בן 3 ו-3 חודשים עדיין שותה 240 CC מטרנה + דייסה 3 פעמים ביום (כשמתעורר, לפני או אחרי שנת צהריים, ולפני שנת ערב)
לא מפריע לי שהוא שותה, אבל אני חושבת שזה סותם לו את הקיבה וכתוצאה מזה לא אוכל כלום במהלך היום. ארוחת בוקר וערב כמעט בכלל לא אוכל, צהריים-משהו קטן, כמו קציצה אחת + 2 כפות פתיתים/אורז/תפו"א וזהו
הארוחה נמשכת כמעט שעה, הוא לוקח ממש קצת כל פעם, וכבר אין לי כוחות לזה
בעלי וסבתא לוחצים עליי לגמול אותו מהמטרנה כדי שיאכל טוב יותר
ולא נעים לי לקחת ממנו את המטרנה, כי הוא מאוד אוהב אותה,
מצד שני גם לא נעים שכל ארוחה זה סיוט ולא אוכל כלום בסוף
מבחינת המשקל הוא יחסית רזה. שוקל 14.5 קילו וגובה מטר בערך.
מה את מציעה לעשות?
לגמול בבת אחת? בהדרגה? לא לגמול?
תודה מראש סליחה שיצא ארוך
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה ממטרנה - תגובה
06/01/2011אמא יקרה שלום,
אני תמיד בעד גמילה בהדרגה, ללא מאבקים, בנעימות ובהסכמה. זה יותר יעיל, ואינו מעורר התנגדות.
אגב, לא חייבים לגמול ! יש ילדים המתעקשים על הדייסה עד גיל 4, וגם זה לא נורא !
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
קיילי06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)