הסתגלות לגן + שפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן + שפה
    גל
    13/01/2011

יש לי ילדה בת שנתיים וחודש שעד עכשיו הייתה איתי בבית היא מאוד מאוד חרדתית ונצמדת אלי כשאני הולכת איתה לגן הציבורי וילד מתקרב היא מיד בורחת או שילד אפילו קטן ממנה מתקרב אליה היא נרתעת ובוכה, אני רוצה להכניס אותה במרץ לגן בו יהיו 15 ילדים איך ניתן לעשות זאת בצורה נכונה?
    בנסוף שאלה לגבי דיבור היא בת שנתיים וחודשיים ועדיין לא יודעת לדבר יש לה כמה מילם שהיא אומרת אבל לרוב זה הבהרה אחת כמו פה, עין, אבא, לא יודעת להגיד נגיד מים, יודעת להגיד הרבה אבל הרוב מילים עם הבהרה אחת וגם האוצר שלהנשאר דליל.
    אני רוצה לציין שמבחינה מוטרית עשה הכל לאט הליכה בגיל שנה ו 8 האם עלי לדאוג.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לגן + שפה

הוספת תגובה

• הסתגלות לגן + שפה - תגובה

15/01/2011

גל שלום,
    כנראה שהבת שלך מתפתחת בקצב איטי בכל התחומים. האי עדיין קטנה, אז תני לה זמן.
    בהחלט ייתכן - שדווקא הכניסה לגן תעודד אותה מאד, והיא תלמד מיתר הילדים בקצב מהיר יותר.
    חשוב שהגננת בגן שלה תהייה אשה חמה ואכפתית, ואז היא תתגייס לסייע לילדה להיקלט בגן. אפשר להתחיל במדורג : שעה ביום, ולהוסיף כל יום עוד שעה, לחבר את הילדה עם ילדה שקטה נוספת.
    בסבלנות, אני מאמינה שתסתגל.
    כל טוב ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו