ויסות חושי??אובדת עיצות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויסות חושי??אובדת עיצות!
    מיטל
    05/02/2011

ביקרתי אצל מרפאה בעיסוק כי בני בן ה5 וחצי לא אחז נכון את העיפרון,זו גילתה שבני סובל מ וויסות חושי.פעם בשבוע אנו הולכים ל"טיפול" ל45 דק'.היא היתה גם בביקור של שעה בגן של בני.והחליטה על פי איבחונה שאין בני מתאים לעלות לכיתה א{הוא יודע לקרוא}.
    אמנם ילדי מפונק והיה לנו בן יחיד 5 שנים{עד שנולדה לו אחות}.אבל לא לעלות לכיתה א'??
    אני מאד מבולבלת,
    רציתי לדעת למי עוד אני יכולה לפנות ש"יחליט"עבורי אם בני מתאים לעלות לכיתה א??אני לא רוצה להסתמך רק על דעתה של המרפאה בעסוק זה {אולי לא איבחנה נכון??}
    לאן עלי לפנות?
    פסיכולוג?
    נוירולוג?
    רופא ילדים??
    לאן????
    אודה לכם אם תעזרו לי!!לי אין מושג בנושאים אלו ואני דואגת שלא אעשה את הצעד המשמעותי הזה נכון.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויסות חושי??אובדת עיצות!

הוספת תגובה

• ויסות חושי??אובדת עיצות! - תגובה

06/02/2011

מיטל שלום,
    ראשית, כל איש מקצוע יכול להמליץ לפי דעתו, אבל אינך חייבת לקבל את ההמלצה אם היא לא נראית לך. אם האם, ואת מכירה את הילד שלך בצורה הטובה ביותר.
    שנית - את בהחלט יכולה לבקש חוות דעת נוספת. הטוב ביותר הוא לבקש אבחון של פסיכולוגית התפתחותית.
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו