הפניה למרפאה בעיסוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפניה למרפאה בעיסוק
    מירה
    13/02/2011

שלום רב,
    בני בן 3 ושלושה חודשים. אני מנסה ללמד אותו לצייר משולש או מרובע וזה לא מתקדם (למעט עיגול ואליפסה שדווקא כן). הוא לא כל כך רוצה לצייר או לצבוע אם כי אוהב להדביק ולגזור. נראה לי שקיימת בעיה בויסות התחושתי שאולי מקשה עליו את עבודת הציור. (הייתה לו תקופה של דחיפה של ילדים ושימוש בכח מוגזם שזה נראה שהולך ונעלם כליל)
    כשאני יושבת עימו אחד על אחד הוא כן צובע מדוייק בתוך הקווים שאני תוחמת אבל בהחלט רואים שאין לו סבלנות לסיים (זאת בניגוד לבניית מסלולי רכבת , פאזלים קריאת ספרים שיש לו סבלנות לשבת די הרבה.
    לפעמים אני חושבת שיש בעיה ולפעמים נראה לי שאולי הוא עוד צעיר בגיל
    נושא הציור די מטריד אותי מה לעשות? האם לפנות לאבחון? ואם כן - כיצד? דרך קופת החולים?
    תודה ומצטערת שהארכתי אבל רציתי שיהיו כמה שיותר פרטים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפניה למרפאה בעיסוק

הוספת תגובה

• הפניה למרפאה בעיסוק - תגובה

14/02/2011

מירה יקרה שלום,
    את דורשת מן הילד יכולות שמקובל להשיג רק בגיל 4 לערך. בגיל 3 (3+) ילד רק משרבט, מסוגל לציר עיגול, וצובע משטחים, לא במדוייק. אין צורך לקחת אותו למרפאת בעיסוק.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו