קשב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשב?
    קרינה
    17/02/2011

שלום רב
    ביתי בת כמעט 4 (עוד חודשיים) ילדה נבונה וחכמה, הגננת שלה פנתה אליי ואמרה שהיא מזהה אצלה קושי בהבנה, כשהיא פונה אליה בעבודות בקבוצה קטנה או במליאה ושואלת שאלות על סיפור או משהו אחר שלמדו היא לא יודעת לענות לה, בנוסף מזהה התנתקויות במפגש הילדה "חולמת" ונראה שהיא לא איתם החולמנות קוראת לה לעיתים גם בבית אך לא ברמה שמפריעה לתפקוד שלה, לגבי ההבנה הגננת טוענת שבחשיבה מתמטית היא חלשה ובכלל בכל מה שקשור לפן של מטלות שדורשות חשיבה היא מתמהמהת ומתקשה,
    יש לציין שיש פער בין מה שהגננת רואה בגן למה שאני רואה בביתת מבחינת ההבנה, בשבועיים וחצי האחרונים אני מרגישה שינוי קיצוני אצל הילדה, חוזרת מהגן נסערת מרביצה הרבה לאחיה הקטן ומתנהגת בצורה תוקפנית
    רציתי לדעת התחלנו תהליך של פנייה לרופא התפתחות אך רציתי לשאול לאן כדאי לפנות האם פסיכולוגית התפתחותית או נוירולוג כי אני שוקלת לפנות פרטי
    אודה להכוונה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשב?

הוספת תגובה

• קשב? - תגובה

18/02/2011

קרינה שלום,
    קשה לי לענות לך, כיוון שייתכן שהגננת בכל זאת צודקת, וכדאי להתחיל לבדוק וטפל.
    אני מנחשת שהילדה נסערת בזמן האחרון, כיוון שהגננת כנראה מעירה לה הרבה, או מעבירה לה מסר שלילי בגן. את זה כדאי להפסיק. דברי עם הגננת, ובקשי ממנה לא ללחוץ על הילדה.
    לדעתי, עדיף שתפנו לפסיכולוגית התפתחותית בהתחלה. היא תערוך לה בדיקה מקיפה, ותוכל לעזור לכם להבין מה שורש הבעייה.
    במידת הצורך, היא תפנה לרופא.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו