מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת מאוד לבני בן 11 חודשנדיה הראש10/03/2011
שלום אני אמא לילד בן 11 חודש , הוא ילד מקסים חייכן, אוהב מאוד ילדים ( הוא איתי בבית מאז הלידה כי אנו עוברים בית לאזור חדש ) אבל בחוץ מחייך לילדים ולבני דודים שלו , מה שמדאיג אותי שכשהוא משחק שמתי לב שהוא מסובב את הגלגלים של המכונית או שיש משחק עם עיגולים מיסתובבים אז זה מה שיעסיק אותו , לא תמיד אבל הרוב , הוא אוהב מאוד טלויזיה , מוזיקה , ספרים ,כשהיה קטן יותר לימדתי אותו נעדנד , ועכשיו הוא כל הזמן אים יושב על הברכיים או עומד ושומע מוזיקה הוא מיתנדנד לבד , הוא לא מצביע בכלל על דברים למשל אור , הוא מיסתכל ישר אבל לא אומר אור ולא מצביע , גם מים אים הוא רוצה בקבוק הוא מנסה להגיע אל הבקבוק אבל לא יבקש הוא גם בקושי מדבר הוא רק ממלמל אמר כמה פעמעם אבא וזהו ועכשיו רק אומר מילה : את זה . הוא רואה כפתורים או ריצרץ על החולצה שלי זה מה שישר מעסיק אותו , אור- רוצה להדליק וכבות רק אים סבתא נותנת לו , גם הוא לפעמים מתלהב מאוד עם הידיים כמו ניפנוף , אוהב מישחק קוקו עם שמיכה או מטפחת ,הוא התחיל לעמוד בגיל 8 חודשים וללכת אים אני מחזיקה אותו מגיל 6 חודשים , מוצקים הוא בקושי רוצה לאכול רק אים אני מביאה לו , לבד, , ביסקוויט לילדים- הוא משחק עם זה אבל לא רוצה להכניס לפה , רק אים אני נותנת לו אז הוא אוכל, ידיים לצלחת הוא מכניס אבל לא מכניס לפה הוא ימרח את זה על כל הפנים,לפעמים שהוא מיתעצבן ממשהו אז הוא צועק צעקה כמו אהההה.... אני חוששת מאוד מאוטיזם כי עבדתי בגן עם ילדים מיוחדים , ובעלי אומר שאולי יש לי פחד או טראומה שכל דבר אני יותר מידי בודקת , השאלה האים יל לי ממה לחשוש לפי התיאור ? הוא נולד במשקל 4.445 הלידה הייתה עם 3 לידות בהתחלה רגיל אח"כ ואקום , ולבסוף הרדמה כללית, כי חבל התבור היה סביב הצוואר, וגם היה לו שבר בראש ביגלל הואקום אבל התוצאות של הבדיקות מראות שהכל תקין , האים אני אמא פרנואידית ????? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת מאוד לבני בן 11 חודש - תגובה
11/03/2011נדיה שלום,
רוב הדברים שאת מתארת הם נורמליים לילד בן 11 חודש.
אבל, אם את כל כך לא שקטה, כדאי שתדברי עם רופא הילדים שלכם, ותשמעי מה הוא יגיד לך, באופן פרופסיונאלי ואובייקטיבי.
אולי הוא יציע לשלוח אתכם לרופא מומחה להתפתחות.
נקווה שהכל יהיה בסדר.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)