בת שלוש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלוש וחצי
    שירה
    15/03/2011

שלום ביתי בת שלוש וחצי ילדה חכמה הגננת אומרת שהיא חכמה הסיעות בגן כל מי שמכיר אותה מציין שהיא מדברת כמו ילדה בת חמש , אך יש בעיה לפני שנה התחלנו גמילה מבחינת צואה אין בעיה הולכת לשירותים אך מבחינת פיפי קטסטרופה בהתחלה נגמלה לשבוע שבועיים מפיפי אבל אחר כך כל הזמן היתה עושה בתחתונים המצב היום שבלילה אנחנו שמים לה טיטול שלא תעשה במיטה , ביום היא עם תחתונים שבגן טוענים שלא בורח לה אך היא מרטיבה מעט את התחתון יש לציין שהיא ישנה צהריים בגן והיא קמה יבשה, בגן היא ישנה עם תחתון . אך שהיא מגיעה הביתה היא מתחילה ממש לעשות במכנסיים בלי חשבון יש לציין שיש לה אחות בת שנה וחצי שאנו חושבים שזה מקנאה אך החשש שלי שאולי יש בעיה אחרת אני עובדת עצות קניתי לה תחפושת ואמרתי לה שאם תעשה בתחתונים אני מחזירה את התחפושת כל היום רצה לשירותים אך לקראת הערב הרטיבה מעט בתחתון אך למחרת שוב העינין חזר למסלולו מה עושים איך מתנהגים עשיתי לה בדיקת שתן שיצאה תקינה מה לעשות ? בלילה היא גם מרטיבה אך הבעיה המטרידה זה היום והיא ילדה שאלופה בלעשות דווקא אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שלוש וחצי

הוספת תגובה

• בת שלוש וחצי - תגובה

16/03/2011

אמא שלום,
    ייתכן שיש קצת "דווקא" בהתנהגות הילדה, אבל אולי גם יש קושי מסויים בהתאפקות, ולכן, למרות המאמץ האדיר שלה לקבל את התחפושת, בערב, כשהיתה עייפה, "ברח" לה. יש מה שנקרא "שלפוחית עצבנית", או שלפוחית קטנה, ולפעמים זה מעכב קצת את הגמילה.
    אני מציעה להתמיד עם חיזוקים חיוביים כשהיא מצליחה להתאפק, אבל לא לכעוס, ולחכות בסבלנות. בהחלט ייתכן, שעוד חצי שנה הדברים יסתדרו.
    כך טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו