ילד בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3
    גננת
    03/04/2011

שלום וברכה, אני גננת בגן עם ילדים בני 2-3 יש לי ילד בגן חודש הבא בן 3 ילד מתוק ומקסים חכם מאוד בעל ידע רחב בהמון נושאים וזיכרון מצויין התפתחות שפה גבוהה מהרגיל אך משהו שונה לי אצל ילד זה ואני לא מצליחה לשייך את השוני לשום דבר שהכרתי עד כה
    הוא נמשך רק לילדים הקטנים ביותר בגן הוא מחכה התנהגויות של ילדים עד לפרטים הקטנים ילד נופל הוא נופל אחריו ילד מתכופף להרים כפית הוא אחריו ועוד ועוד...
    לעיתים הוא מאוד מציק ושמסבירים לו לא נראה שהוא במין.,חברו הטוב בוא ילד סן 2 יחד הם רק משתוללים קופצים מעיפים חול , אוכלים חול... יש חבורת ילדים בני 3 המשחקים במשחקים יותר מורכבים אשר יכל להשתתף איתם הם בהתפתחןת שפתית וקוגנטיבית יותר קרובה אליו מאשר הילדים הקטנים אך הוא מעדיף לשחק עם הילד הצעיר והציק לילדה הצעירה בגן , שום הארה ובקשה שלנו לא עוזרת הוא מגיב במילה: אה ושניה אחרי זה ממשיך שוב.
    מה נראה לכם? הכל בסדר או כדאי לשלול לאבחון ואם כן באיזה תחום?
    תחושתית נראה שבסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3

הוספת תגובה

• ילד בן 3 - תגובה

איריס ברנט
    03/04/2011

גננת שלום רב, נראה לי שאכן רצוי להתיחס ולבדוק. המוקד נראה חברתי-רגשי. אולי זה יושב גם על קושי תקשורתי-פרגמטי, של הבנת סיטואציה חברתית. ייתכן והפעוט המתוק שואב ביטחון וכוח או תשומת לב מהמשחק עם הקטנים וקל לו יותר לעשות אינטראקציה איתם. הייתי בודקת את זה באיבחון פסיכולוגי התפתחותי-רגשי.

בברכה,

איריס ברנט
    פסיכולוגית התפתחותית משפחתית
    0546876801

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גננת
    04/04/2011

תודה רבה, עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו